Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΛΙΟ (1999-

Οσο μερικη προσπαθουν να κσεχασουν ,εγο δε θα μπορω να(*)


Ολα ξεκινησαν σα μια απλη διαφωνια με ταξι φιλων.Σα μια κλασικη κοκορομαχια ,απλα αντι για κοκκορια το σκηνικο ειχε ανθρωπους.Μη τα πολυελεω,καποτε στο μακρυνο 1999,ηταν δυο φιλλοι,που ο ενας μονο ειχε πυτιριδα ,αλλα ο αλλος ηταν αφτος που ειχε τα μακρια μαλλια.Και αφτο ηταν το ενα παραδοκσο.Το αλλο ηταν πως αν και φιλοι ειχαν διαφορετικες αποπσεις για τη μουσικη.Ο ενας υποστηριζε πως καθετι που του ακουγετε καλα στο αφτι ειναι και καλο.Ο αλλος ενας ελεγε πως καθετι περα απο το καθαρο,ωμο,αγριο και σιναμα αγνο πανκ ειναι πις οφ σιτ ναουμε. Συχνα στις κυνες τους εξοδους η σηζειτηση αυτη μονοπολουσε…δε ξερω τι αλλα μονοπολουσε.Βεβαια αυτος με τη πυτιριδα,καθοτι λιγο πιο συνηδητοποιημενος ,ομολογουσε το προβλημα.ξεκινωντας τα λογιδρια του ως εκσης «Ενταξει,εχω και καιρο να γαμησω αλλα εγω πιστεβω πως.....».Και καπως ετσι αρχιζανε οι πολυωρες εκεινες λεκτικες ξιφομαχιες τους.

Δεν αργησε ομος μια μερα να γινει το κακο.(Για να επαληθεφτει για αλλη μια φορα ο τραγικος ποιητης Χοιρωνας που ελεγε πως το Κακο εινε παντα συνεπες στα ραντεβου του μαζι σου ,ειναι εκει απο τη προηγουμενη μερα και σε περιμενει.Σε αντιθεση με το Καλο που εχει αμφισεξουαλικες τασεις ,με συνεπεια τη μια να μεταμορφωνεται σε θεογκομενα ,ξανθια ,βυζαρου με τελεια κουρμπα οποτε δεν εχει κανενα λογο να ερθει στο ραντεβου μαζι σου και σε στηνει και την αλλη να μεταμορφωνεται σε νταλικιερη,τριχωτη αρκουδα με δυο αρχιδια να κρεμονται σα μουχλιασμενα συκα που σε περιμενει απο νωρις στο ραντεβου με ανυπομονησια,αλλα τοτε δεν εχεις κανενα λογο να θες το Καλο σου).

Το κακο λοιπον ηρθε τη μερα που ,οι δυοφιλοι ,τα λεγανε ξανα για τη μουσικη.Ετηχε ομως νατουςακ ουσουν δυο διπλανες παρεες απο τα δυο διπλανα τραπεζια του καφενιου που καθοντουσαν στα Εκσαρχια.Μεμιας τα στρατοπεδα δημιουργηθηκαν,χωριστικανε και η μαχη ξεκινησε.Οποιος δεν ητανε εκει αυτοπροσωπος δε μπορει να πει με ακριβεια τι εγινε.Εγω δεν ημουνα.Για αυτο θα τ απω πως τα φανταζομαι.Σιγουρα οι γκομενες απο τις παρεες πηγανε με τον πιο ωρεο απο τους δυο φιλους ,δηλαδη αφτον με τα μακρυα μαλλια.ο αλλος,αυτος με τη πυτιριδα πηρε μαζι του ολους αφτους που ειχανε πυτιριδα και αφτοι ,αλλα και τους αληθινους πανκιδες ,που δε βαζουνε νερο πουθενα .

Η Πρωτη μαχη κρατησε ενα ολοκληρο βραδυ ,μεχρι το επομενο πρωι.Και οταν τελιωσε ολοι νομισαν πως ηταν απλα μια ασχημη νυχτα που εφταιγε η καλοκερινη πανσεληνος.Ομως την ιδια μερα εστιες φωτιας αναψαν σε ολη τη χωρα.Σε καθε εναλακτικο καφενειο,καθε φητιτικο και καλιτεχνικο στεκι μενονταν αγριοι ξυλοδαρμοι μεταξυ των δυο στρατοπαιδων.

Και να στε σιγουροι πως η διαμαχη αυτη ,ο γνωστος Ενφιλιος δε θα ειχε τελειωσει ποτε αν δεν εμφανιζοτανε ως δυο μαγιας ο Σωτηρας με το Φλαουτο.Ηταν στη τελικη μαχη στα Τεμπη.Οποιπος δεν ηταν εκει δε μπορει να πει με ακριβεια τι εγινε.Εγω δεν ημουνα.Ηταν λοιπον με βεβοτητα τουλαστιχον ενα εκατομυριο απο τη μια μερια και ενα απο την αλλη.Κρατουσαν δισκους βινιλια,εμπιθρι,βιβλους της πανκ,οτι ειχε ο καθενας κε μπορουσε να κρατησει με το ενα χερι.(* *).

Ξαφνου ,αναμεσα στα δυο στρατοπεδα μια πυρινη γραμμη ,χωρισε στα δυο το πεδιο μαχης.Πανω στις φλογες περπατουσε ενας Οργανοπεκτης .Επαιζε φλαουτο.Λενε πως το πεξιμο του ηταν τοσο μαγεφτικο που ολοι αρχισανε να κλενε και να αγκαλιαζοντε.
Αλλα ακομα και αυτο δεν εφτανε για να σταματησουν οι εχθροπραξιες.Μολις ομως γυμνωσε τα ποδια του μπροστα σε ολους ,τοτε στη θεα αυτου ,ολοι καταλαβαν πως αυτος που ειχε ερθη δεν αστειευοτανε καθολου.Και ο πολεμος τελειωσε.Με τη τελεφταια αποκαλυψη,νομιζω πως η Ιστορια καλυφτηκε ολοσκερως απο πεπλο μηστηριου ,και ως γνησιος ιστορικος(και εραστης της αληθειας) μπορω να αποχωρησω απο αυτο το ποστ με τη συνηδηση καθαρη.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Το ονομα του ποτε δεν εγινε γνωστο αλλα στους εναλακτικους κυκλους της Αθηνας εινε γνωστος ως Λουλουμπαμπουλα- ο Φλαουτιστας με τη Τελεια Κουρμπα.
Για οσους γνωριζουν τη σημαινει στην ιστορια και εξελικση του ανθρωπινου γενους η τελεια κουρμπα ,δε χρειαζονται επεξηγησεις .
Για οσους δε κσερουν ,τους αδαεις,συνιστω τον Επτατομο Τομο (?)
«Η Αναζητηση της Τελειας Κουρμπας-ανα τους Αιωνες»του Δοκτωρος Σεξολογιας Χοιρωνα Πολυερωτα.

(*) χεσω.

.(* *)Ιστορικη σημειωση
Γιατι με το αλλο τραβουσανε μαλακια.

8 σχόλια:

  1. Η θεωρία της κούρμπας χρίζει σίγουρα περαταίρω ανάλυσης. Άσε που ο επτάτομος τόμος έχει εξαντληθεί προ πολλού. Επίσης τι απέγινε ήρωας με την τέλεια κούρμπα? (whatever happened to the likely lads?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλτατε καλό το "κείμενο" σου (χαχα εισαγωγικά, σου την έφερα). Τα 3 λεπτά που έκανα το τσιγάρο μου με το ένα χέρι (* *) πέρασαν πολύ ευχάριστα διαβάζοντας αυτή την χυδαία απόπειρα ιστορικού ρεβιζιονισμού.

    Δεν ξέρω ποιά είναι η ατζέντα σου ή τι συμφέροντα υπερασπίζεσαι, αλλά για τα αθώα παλικάρια που θα διαβάσουν αυτό το γελοίο μποστ οφείλω να παρέμβω.

    Δεν θα πω πολλά, απλά θα δώσω ένα έναυσμα. Ο οργανοπαίκτης έχει πιστοποιηθεί εδώ και καιρό από γνωστότατους και ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ιστορικούς μελετητές του πανκ ροκ πως δεν ήταν η ηρωική μορφή που προβάλλεται στα παιδιά σήμερα. Ακόμα όμως και σε αυτή την ελεϊνή παραποίηση, μπορεί να βρει ψέγματα αλήθειας. Όπως το οτι η καταλυτική στιγμή ήταν όταν ξεγύμνωσε τα πόδια του.

    Αυτό που συνέβει είναι πως πέθαναν οι μισοί από την βρώμα, και οι άλλοι μισοί από ασφυξία (κρατούσαν την αναπνοή τους). Επίσης, έπαιζε φλάουτο. Εάν αυτά τα 2 δεν σου δείχνουν πως προφανώς επρόκειτο περί νεο-χίππη που ψάρευε ψήφους για τον Συνασπισμό, τότε τι να σου πω.

    Δεν λέω άλλα, όποιος έχει μυαλό ψάχνει.

    Η ρεφορμιστική άποψη πως κάθε μουσική είναι ισάξια είναι αυταπάτη!

    . + -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φήμες λένε ότι ο Λουλαμπαμπούλα θα αντικαταστήσει τώρα το Νίκο Νίοπλια στον πάγκο του Παναθηναϊκού! Καιρός να σφίξουν τα λουριά γιατί πολύ χαλάρωση έχει επέλθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφηστε με στην περισυλογη μου.ειμαι σε μια μια χριστιανικη κοινοτητα αποτοξινωσης απο την κουρμπα στη μονη εσφιγμενου στο αγιο ορος.γιατι με σατανιζετε βραδιατικα?
    υπογραφη loumbouκιανος νιομπλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλοί προσπάθησαν να ξεφυγούν από το παρελθόν και την ηδονή της κούρμπας, ουδείς όμως τα καταφερε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο για τους δύσπιστους που νομίζουν πως όλα τα ανωτέρω είναι μούφες, έχω να κάνω και κινηματογραφικές παραπομπές.
    Κατά πολλούς, το πρόσφατο blockbuster "The book of Eli" περιγράφει τα χρόνια και τις ημέρες του ατόμου που αναφέρεται στο post. Έγκυρες πηγές με πληροφορούν πως η ταινία αρχικά θα ονομαζόταν "The book of So-Eli" ή "The book of Elios". Για αυτούς που έχουν τη φώτιση να πραγματοποιήσουν έναν απλό αναγραμματισμό, τα πράγματα είναι φανερά.
    Κατά άλλους βέβαια, η ταινία που παραπέμπει στο πρόσωπο-κλειδί του post είναι το αριστούργημα "Ξαναμμένες παρθένες ΙΙ". Κοινό σημείο και των δύο ταινιών είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος σκουρόχρωμου εύσωμου μουσάτου, που δύσκολα το... βάζει κάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαντάζομαι δεν εννοείς τον Ron Jeremy? Όλα τα λεφτά λουλούδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι ρε, μην τα μπλέκεις! Αυτός έπαιξε στο "Ξαναμμένες παρθένες Ι", αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Επισκιάστηκε από το sequel βλέπεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή