Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

O NIKOS ΜΟΥΝΤΗΣ

Aννα ρωτιοΜουνα τοσο καιρο πιος στο Πουτσο εινε αφτος ο Νικος Μουντης που καθετε και υποβαθμιζη ότι κινητε ,ετσι από βιτσιο .Κανοντας ένα Γκουγκλ λοιπον το ονομα του ,Αννα Καλυψα κατι single ο’ νηστικο.
Το πσαρεπσα και το παραθετο.

Πάνω από 35.000 ηδονοβλεψίες, οι οποίοι, ήταν εγγεγραμμένοι σε ειδικούς καταλόγους της αστυνομίας δρούσαν κατά τις δεκαετίες του ’50, του ’60 και του ’70 στην Ελλάδα. Την τελευταία 30ετία πάντως – εκτός από δύο επιθέσεις στη δεκαετία του ’90 με ανθρωποκτονίες στον Λυκαβηττό και το Αττικό Άλσος – δεν διαπιστώθηκαν άλλες καταγραφές ηδονοβλεψιών.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Real News», από το 1950 έως το 1980 ..
..στην εν λόγω λίστα, υπήρχαν τα ονόματα του Νίκου Μουντη αλλά και του γνωστού ως δράκου του Καβουρίου, Μιχάλη Στεφανόπ..,. Σε βάρος του εκκρεμούσαν αρκετές επιπλέον επιθέσεις σε ζευγάρια...
Ηδονοβλεψίες που θεωρούσαν εαυτούς «επαγγελματίες» είχαν μάλιστα συγκροτήσει ανεπισήμως σωματείο με τα αρχικά ΜΑΤΗ (Μυστική Απόλαυση Τμημάτων Ηδονοβλεψιών). Τα μέλη – ηδονοβλεψίες συγκεντρώνονταν και αντάλλασσαν απόψεις για τους τρόπους που ενεργούσαν αλλά και τα μέτρα που έπρεπε να τηρούν ώστε να μην πέφτουν στα χέρια της αστυνομίας. Υπήρχε και έταιρο σωματείο με λιγότερα, ωστόσο, μέλη, το ΣΗΚ (Συνδικάτο Ηδονοβλεψιών Κυψέλης) το οποίο δραστηριοποιούταν στο Πεδίον του Άρεως με τόπο συνάντησης κοντινό ζαχαροπλαστείο.
Το συνδικάτο φρόντιζε κατά τις εξορμήσεις οι περιοχές δράσης να είναι χωρισμένες σε τομείς με ένα μέλος στον καθένα. Με κλαδιά και πέτρες κατασκεύαζαν κρυψώνες κοντά σε μέρη όπου σύχναζαν ζευγάρια.Την ώρα της δράσης τα μέλη δεν επιτρεπόταν να κουβαλούν αντικείμενα που δημιουργούσαν θόρυβο, όπως κέρματα και κλειδιά, φορούσαν πάνινα παπούτσια και ρούχα παραλλαγής στα χρώματα του περιβάλλοντος χώρου. Επιπλέον απαγορευόταν να καπνίζουν ενώ αν έβηχαν έπρεπε να αποσυρθούν από το σημείο που βρίσκονταν. Κατά τις ημερήσιες εξορμήσεις, χρησιμοποιούσαν στολή παραλλαγής ενώ για το καμουφλάζ χρησιμοποιούσαν κλαδιά για να κινούνται… απαρατήρητοι ως θάμνοι.
(πηγη TVXS).

Η ιστορια επαναλαμβανετε.Αφτος ο Νικος Μουντης γουσταρη να μας βλεπη να γαμιομαστε.και αφτος να μαλακιζετε με τους .φιλους του.

3 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως το έψαξα στο google και δε βρήκα τίποτα σχετικό. Τέτοιες πληροφορίες, μόνο εκ των έσω θα μπορούσαν να γίνουν γνωστές...

    Μήπως ο φίλτατος Χοίρωνας δεν είναι αυτό που δείχνει και όλοι θέλουμε να πιστεύουμε?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λέει ο Rockabilly, Χοίρωνα, δεν μας τα λες καλά..πολλές λεπτομέρειες του επαγγέλματος ξέρεις.. Όχι, ότι τρέχει και τίποτα, άμα δεν τους πειράζεις τους ανθρώπους.. Άμα χαίρεσαι με την χαρά του άλλου, είναι προς τιμήν σου.. Άλλωστε καλοκαιράκι είναι, έντονα τα πάθη.. Άνθρωπος είσαι και λυγάς!
    Χο-χο-χο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χοίρων είναι άρρεν κι ως εκ τούτου ερωτικός, κι αυτές τις εξυπνάδες να τις αφήσετε!..ΑΞΙΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή