Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ..

Αυτός ο ΡΩκΑμπίΛυ πάλι ψέμματα λέει και παίζει με τον πόνο μας κι επειδή έχει πάει μιά βόλτα εκεί στην Μεγαλόνησο δυτικά, γράφει ότι θέλει γιατί θα τις γλυτώσει τις καρπαζές αλλά θα το πω εγώ στον Τσακ που 'ναι εκεί πέρα να του τις πάει ντυμένος κούριερ, να τις παραλάβει συστημένες ο ψεύταρος..

ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

Οι Μάγια τα κάναν αυτά γιατί τους τα υπαγόρεψε η Μάγια η Μέλισσα κι όποιος άλλαζε κανάλι ή κουνούσε την κεραία, τον/την/το έτρωγε το μαύρο σκοτάδι.

δΕΝ ήτανε κι αιβρωπέη και δεν ξέρανε από τηλιόραση και έτσι μέχρι να μάθουν, είχαμε δράματα.
Την τηλεόραση δεν την ξέρανε μέχρι που τους την πήγανε οι Ναιφαιλήμ.

Τα άλλα τα ξέρει ο Χοίρωνας, κι άμα φάει κάνα χοιρινό με σέλινο για να διαβάσει τα μελλούμενα στο πασαλειμένο πιάτο, θα μας τα πει και θα μας κοπεί η λαλιά..

Κι όποιος γελάσει, θα 'ρθει και θα τον πάρει ο γύφτος..

..γιατί δεν θα τρώει και το φαΐ του άμα χαζογελάει όλη την ώρα, γιατί όταν τρώνε δεν μιλάνε και γενικά θα έχει κάνει πολλά κακά πράματα χρονιάρες μέρες, άμα είναι τέτοιος και καλά θα πάθει για να μάθει και ζήσαν αυτοί καλά και μεις πρωτάθλημαααα....



7 σχόλια:

  1. Ο μόνος έγκυρος χοιρομάντης για να μιλήσει, είναι ο Χοίρωνας!...ΣΣΣΣΤ!..Να ακούσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προπαγάνδα των Μάγιας και της Μάγιας της μέλισσας δε θα περάσει. Αυτή η ιστορία με το Τέλος του Κόσμου, είναι εμπορικό κόλπο για να πουλήσουνε περισσότερα σαλβάρια και χαντρούλες στους νεοεϊτζάδες χίππηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όποιος αμφιβάλλει να πάει να μιλήσει με την Μάγια που λέγεται Φιλοθέα (true story και υπαρκτό πρόσωπο - όση φαντασία και να έχει κανείς ιθαγενή Μάγια με το όνομα Φιλοθέα δυσκολα επινοεί) και αυτή θα του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την παραθρησκευτική προπαγάνδα!

    Αυτή η ιστορία με τους χίππιδες πάει χρόνια πίσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α αυτό είναι σοβαρό!!..Ποιά είναι η Μάγια η Φιλοθέα με το κληρονομικό χάρισμα??..
    Ανοίγεις θέματα!
    ..Βαλτή του Λούμπα είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φήμες λένε ότι η Φιλοθέα ήταν γκόμενα του Λούμπα, αλλά τον παράτησε όταν αυτός έμπλεξε σε αυτή την ιστορία με τους χίππηδες. Αυτή βέβαια, κυκλοφορούσε τότε με άλλο όνομα στην πιάτσα...

    Ασ' το καλλίτερα. Μεγάλη ιστορία και θα μπλέξουμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή