Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η απόλυτη συναυλία διαμαρτυρίας!

http://www.alterground.gr/newsletter/newsletters/online_version/newsletter.html

Και μου έρχεται το παραπάνω πράγμα σε ιμέηλ (δε μπορώ να γράψω τα λέξη στα αγγλικά χωρίς να μου τη βγάλει σε ινδικό αλφάβητο). Με το συγκεκριμένο τίτλο... Α, επίσης στο τίτλο έλεγε ότι οι Fugazi έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Εντάξει λοιπόν, αφού έρχονται όλοι τούτοι θα μάθουμε όλο το savoir faire των συναυλιών με νόημα και των διαμαρτυριών γενικότερα και θα τις κάνουμε σωστά.
Το συγκεκριμένο newsletter με έκανε να αναθεωρήσω βαθύτατα τον τρόπο με τον οποίο διαμαρτυρόμουν μέχρι σήμερα, ο οποίος είναι προφανώς αναποτελεσματικός γιατί δεν κάνει τίποτα. Όταν όμως πάμε εκεί και εγώ και όλοι μας θα υιοθετήσουμε επιτέλους μια σωστή στάση και όλα θα σιάξουν...

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Έχετε την ίδια ανάγκη?

Mερικές φορές θέλω απλά να-

Αλλά ας μην προτρέχουμε. Δημοψήφισμα κατόπιν εορτής, χαμός, μπάχαλο. Οι κατά του μνημονίου τώρα φανατικοί υποστηρικτές του ως μοναδική λύση για την διάσωση της πατρίδας. Οι υπερ του μνημονίου ψάχνουν παρέα να μοιραστούν την κατακραυγή, σαν το τυπάκι στο τραπέζι που λέει «έλα, πάρε τυροπιτάκι» επειδή νιώθει ένοχος να τα φάει όλα μόνος του (εγώ είμαι αυτός ο τύπος BTW). Oι καρα-κατά είναι μπερδεμένοι, τους έφαγαν βλέπετε τα τυροπιτάκια οι υπόλοιποι και τώρα ούτε μια αντίσταση -και πάλι- δεν μπορούν να αρθρώσουν.

Σοβαρά, είναι σε τέτοιες στιγμές που θέλω-

Occupy Wall Street ή αλλιώς «εισαγωγή στην πραγματικότητα για τον μέσο Αμερικανό». «Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η αστυνομία δεν είναι με το μέρος μας». Ναι, διάβασα τέτοιο πράγμα. Πολλές φορές με διαφορετικές διατυπώσεις. Καλωσήρθατε στον 20 αιώνα, πάρτε το ενημερωτικό σας πακέτο περί ελεύθερης αγοράς, εργασιακών δικαιωμάτων (προσοχή στο αίμα μην λερωθείτε) και εξαγοράς κυβερνήσεων από υπερ-κρατικούς οργανισμούς . Περάστε κατ’ευθείαν στον 21ο αιώνα και παρακαλώ γρήγορα, σας περιμένουμε ώρα. Α μην ξεχάσετε να ζητήσετε το δωρεάν εισητήριο σας για πρώτη θέση πίστα στην Κατάρευση του Δυτικού κόσμου. Που ζει ο άνθρωπος...

Πως είναι δυνατόν να μην θέλετε-

Και βουρ για νέες δόξες. Πόλεμος με το Ιραν, ψήνεται. Θυμάται κανείς παλαιότερα τι σήμαινε διπλωματικό επεισόδιο? Οι 2 μεριές τα σκατώνανε σε κάποια φάση, κάποιος φουκαράς πέθαινε υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες με-πυροβόλησες-σε-πυροβόλησα-επειδή-κάτι και μετά όλοι έτρεχαν (falling all over themselves που λένε και στο Αγγλιστάν) να τα μαζέψουν και να εξηγήσουν πως επρόκειτο περί ατυχούς περιστατικού, περί ενός τυχαίου ατυχήματος (είναι δόκιμο να το γράψω αυτό???) και όλα οκ όλα κομπλέ. Ζουμ πάλι στο 2011 όπου έκρηξη κλονίζει το Ιραν, οι Ιρανοί λένε «ατύχημα» και το Ισραήλ, μη την παλάμη ανοιχτή και τον αντίχειρα στη μύτη κοροϊδεύει «νια νια νιανιανια, εγώ ήμουν!». Ρε τι κάνετε ρε είστε σοβαροί ? Μην μπορώντας να αφήσουν μια τέτοια ευκαιρία πεομετρήσεως, έρχεται η απάντηση «είμαστε έτοιμοι για όλα». Σκάσε και εσύ ρε μαλάκα, τι έτοιμος πλάκα μου κάνεις? Είσαι το πιο ρεμπελο-αγέρωχο λουκάνικο στο μαντρί με τα σκυλιά, λίγο πιο διακριτικά plz.

Όσο και να συγκρατιέμαι, απλά-

Αρχίζουν τα γρήγορα τώρα. Χαστούκια τελευταίας τεχνολογίας με εκπληκτική αεροδυναμική για ταχύτατη και ανύποπτη ανάπτυξη. Ανεργία, συλλήψεις από το πουθενά για το τίποτα, πρετοιμασία για πορείες λες και βρισκόμαστε σε πόλεμο, μιλούνια οι ατάκες και τα τσιτάτα, εάν διάβαζα περισσότερο εφημερίδες θα μπορούσα να γράψω βιβλίο μόνο με τις παρωχημένες μαλακίες που σπρώχνουν οι άνθρωποι που μόνο ως ΑΡΔ μπορούν να χαρακτηριστούν.
Για να δούμε:
«Πέφτουν οι μάσκες με τον σχηματισμό κυβερνήσεως εθνικής σωτηρίας για την διάσωση της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδος» καλά το πήγαινα αλλά καθώς έψαχνα καμία «πύρινη λαίλαπα» (δεν βρήκα, λάθος εποχή) πάρτο στην μάπα "168.000.000 ευρώ έκαναν φτερό από το υπουργείο εξωτερικών". Εντάξει Αυριανή μπορεί να λες και μαλακίες οπότε δεν αγχώνομαι. Και δεν σταματάει εδώ, έχει και κερασάκι η τούρτα. Κερασάκι γαλανόλευκο, υποκριτικό, σιχαμένο και διακριτικό σαν ελέφαντας σε ταξί για το αεροδρόμιο. ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση. Πάρε υπουργεία, πάρε υφυπουργεία, πάρε το ένα πάρε το άλλο. Α και πρόσεχε, να τα δώσεις σε κάποιον ΤΕΛΕΙΩΣ τρελό και αλλοπαρμένο έτσι? Μπαμ, Άδωνις – Βορίδης σε υπουργεία. Και καλή όρεξη.

Κάτι τέτοιες μέρες θέλω απλά να βγω στον δρόμο με τα σώβρακα φωνάζοντας “TECH SUPPOOOOOOOORT! TECH SSSSSSUUUUUP-OOOOOOOOOOOOORT!”

Tech Support

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Τησ Ανναληψεως



ΝΑ ΣΕ ΤΩΡΑ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
υ.γ γιαφτο αδειαζουνε οι εκλησιες.τα παπουδια στηνονται στις τραπεζες.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Με τις υγείες μας!

Αναρωτιέμαι μήπως έχουμε εγκαινιάσει ένα νέο τρόπο κατάληψης της εξουσίας από κάποιο δικτάτορα. Δεν αμφισβητώ τις θεσμικά δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για να γίνει πρωθυπουργός αυτός ο τελεμές, αλλά το σίγουρο είναι πως κανείς δεν τον ψήφισε. Μη σου πω πως κανείς δεν τον ήξερε κιόλας. Anyway, αυτά δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, έτσι κι αλλιώς. Η ουσία είναι πως το ΔΝΤ έχει διορίσει ένα άκρως έμπιστο και υπάκουο ανδρείκελο στην Ελλάδα, προκειμένου να μην υπάρξει πλέον κανένα, μα κανένα εμπόδιο στις βλέψεις του. Ακόμα πιο έμπιστο και υπάκουο από το Γιωργάκη!

Ένας δικτάτορας περπατάει αγέρωχος στο δρόμο. Στο πλάι του, δύο σωματοφύλακες αγρυπνούν, ο Γιωργάκης κι ο Αντωνάκης. Σε ρόλο πάνοπλων μπάτσων, έτοιμων να χιμήξουν, ο Καρατζαφύρερ και το Ντοράκι. Σε ρόλο σνάιπερ στην απέναντι πολυκατοικία, έτοιμη να καταρρίψει σιωπηλά και αινιγματικά κάθε κίνηση αντίδρασης, η Αλέκα. Οι υπόλοιποι έχουν ρεπό…

Ποιος να βγάζει τώρα τανκς στους δρόμους! Έχει ανέβει και το πετρέλαιο… Αφού υπάρχουν πλέον πολύ πιο εκλεπτυσμένοι τρόποι για εγκαθίδρυση δικτατορίας…

Μήπως τώρα φαίνεται πιο ξεκάθαρα από κάθε άλλη φορά ποιος είναι σύμμαχος και ποιος είναι εχθρός μας; Ο ρόλος ο δικός μας ποιος είναι;

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η νόρμα

Θυμηθείτε τους σε 6 μήνες (ή 6 χρόνια) που θα κληθούμε να εκλέξουμε πάλι, αν έχουν οι δεδομένοι (ευθυνόφοβοι και οπορτουνιστές) δικαίωμα να ζητάνε την ψήφο μας, μετά και από αυτές τις γελοιότητες.

Α, και αν θέλετε να ανήκετε στο 40% των αβέβαιων, ξανασκεφτείτε το.
Καλύτερα να μαζευτείτε παρέες-παρέες και να μοιράσετε τις ψήφους σας σε όλους, ΟΛΟΥΣ όμως.

ΜΗ ξαναδώσετε τη χαρά σε κανένα μαλάκα να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

άμα συμφωνείτε ΜΗ το ξεχάσετε.

πάρτε κι ένα τραγουδάκι για να το θυμάστε

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Γιατί όχι τώρα;

Δύο τρεις μέρες τώρα όλα επιταχύνονται. To downward spiral που ζούμε φτάνει πιο κοντά στο κέντρο του κυκλώνα άρα η ταχύτητα αυξάνεται. Δημοψηφίσματα, κυβέρνηση που πέφτει από ώρα σε ώρα σε ένα συνεχές έκτακτο δελτίο. Προφανές κενό εξουσίας. Οι Ευρώπη έτοιμη να κόψει το σκοινί που μας κρατάει από το να πνιγούμε στο παρελθόν μας.

Που είναι τώρα η αριστερά; Η καθεστωτική αμήχανα ζητάει εκλογές όπως το ΛΑΟΣ και ο Σαμαράς. Σαν να σου λέει ότι όλα αυτά γίνονται για να βγάλουμε κάνα βουλευτή παραπάνω.

Όλοι αυτοί που τόσο καιρό φώναζαν «έξω η ΕΕ, έξω το Ευρώ» γιατί δεν είναι υπέρ του δημοψηφίσματος που θα οδηγούσε σε αυτή τη λύση;

Γιατί κανείς αναρχικός, αριστερός, επαναστάτης δεν καλεί σε συγκέντρωση, πορεία, έστω έναν καφέ ρε αδερφέ;

Τι έγινε; Φωνάζουμε εκ του ασφαλούς; Θέλουμε να πέσει η κυβέρνηση –αυτή και η προηγούμενη και η επόμενη- αλλά όταν πέφτει πραγματικά, δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε;

Μήπως τελικά προτιμάμε να γυρνάμε από την πορειούλα μας ή/και τα μπαχαλάκια μας και μετά να πηγαίνουμε στο ΑΤΜ και να βγάζουμε τα ευρουλάκια μας και να πηγαίνουμε για ποτό μέχρι την επόμενη καταγγέλλοντας τους όλους στο μεσοδιάστημα;

Αυτό δεν κάναν τόσο καιρό και οι ελληνάρες που μας έφτασαν εδώ; Απλά αυτοί τα τρώγαν στα μπουζούκια και όχι σε εναλλακτικές εξόδους.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Zero Geographic - 3 τεύχη

Μέσα σε δημοψηφίσματα, τιτανικούς και γενικότερα τέτοιες ιστορίες πάρτε να'χετε να διαβάζετε:

Zero Geographic Vol.1
Περιέχει:
1.Γεωπολιτική και αναρχικά κινήματα
2.Χώρος και κοινόβια
3.Ψυχογεωγραφία

Κατεβάστε το σε pdf από εδώ: http://www.mediafire.com/?79b655coc6ae97e

Zero Geographic Vol.2
Περιέχει :
1.Tέχνη του φανταστικού και Πολιτική εξουσία
2.Δυστοπία


Κατεβάστε το σε pdf από εδώ:http://www.mediafire.com/?9a0ks1kba186k83

Zero Geographic Vol.3
Περιέχει:
1. Ολοκληρωτικός Νεοφιλελευθερισμός και ταξικός πόλεμος
2.Λαθρομετανάστευση-Το νέο όνομα για τις απώλειες πολέμου
3.Αντιπολεμικός κινηματογράφος-Πολεμικός τρόμος

Κατεβάστε το σε pdf από εδώ: http://www.mediafire.com/?i3gw7m8p8d6huo5