Κυριακή 7 Απριλίου 2013

FEAR AND LOATHING IN VILLA MESCALIN v1.06

...."γαμημενο tractatus....την φιλησα σιγουρα,την γαμησα ομως;Κι αν την γαμησα εβαλα καποτα;...κι αυτα τα μουνοπανα που να βρισκονται τα παλιοπρεζακια;μονο ναρκωτικα,μπυρες,μουνια και rock'n'roll....την γαμησα ή οχι,εβαλα καποτα....ποναει η κωλοτρυπιδα μου απο τις αιμοροιδες ή εγινε καμια μαλακια;"......το δωματιο φαινεται γνωριμο.Αρχιδια,τα κατακαθια απο το κρυσταλλακι αργουν να φυγουν απο τους νευρωνες και τα παντα φαινονται σαν μια καθημερινοτητα.Το ροζ δασος εχει εξαφανιστει,μαζι με ολη την παρανοια και τα τεμαχισμενα,κρεμασμενα απο τα κλαδια,ανθρωπινα μελη. "Σιγουρα πρεπει να την γαμησα,νοιωθω ετσι". Κανω να σηκωθω,μα το μυοσκελετικο δεν λειτουργει.Η εντολη φευγει απο τον εγκεφαλο αλλα δεν φτανει ποτε εκει που πρεπει.αφηνω την προσπαθεια και σκεφτομαι....."που ειναι η παλιοκαργιολα,την γαμησα ή οχι;Το οπλο,που ειναι το οπλο ρε μαλακα,στο εφαγε μαλακα,στο εφαγε και τωρα εισαι απο κατω,μαλακα,το οπλο!"ακουγονται ομιλιες εξω απο το σπιτι..."εδω δεν ψαξαμε ρε μαλακες για χτυπα την πορτα να δουμε μπας;"Τα παιδια,ειναι τα παιδια σκεφτηκα και αμεσως αρχισα να φωναζω.δεν μπορει να συμβαινει ρε φιλε,δεν μπορει.Δεν ακουω την φωνη μου "εδω ρε μαλακες,ΕΔΩΩΩΩΩ.δεν με ακουω γαμω το χριστο!δεν μπορω να κουνηθω κι αν την κανω απο εδω τερμα τα ναρκωτικα,Τ Ε Ρ Μ Α!...." οκ λιγο tractatus και λιγο φου,λιγο μωρε μαλακα,οχουου!"
.....η πορτα ανοιξε και κατω απο το δοκαρι,αυτη.Αυτη η καριολα που πρεπει να τη γαμησα ή οχι; Mε ή χωρις καποτα; Χτυπαει το κουδουνι,αυτο το ακουω,αλλα ακουω και τη γκομενα "μην φωναζεις,θα τους ανοιξω,παω να τους ανοιξω." Κατι μισοειπε γυρνωντας και χαθηκε πισω απο τον τοιχο,ακουσα την πορτα. "εδω μαλακες εδω" ακουσα και την φωνη μου.Παραλληλα καταφερα και να σηκωθω.Ετσι γινεται σου γαμαει ολο το κορμι,αλλα εξαφανιζεται στο δευτερολεπτο.Την μια εισαι κομματια και την επομενη στιγμη νοιωθεις σαν να ξαναγεννηθηκες,χασκογελασα,"γαμημενο tractatus!"


....μισο.Για να μην περιμενετε δειτε το παρακατω.





   "Γαμω τα εξαπτερυγα,τον αγιο Ανουφριο και την θεια κοινωνια!που εισαι ρε μαλακα και ποια ειναι αυτη;"ρωτησαν τα παιδια. "δεν ξερω που ειμαι και δεν ξερω ποια ειναι αυτη." "Τον βρηκα να βαριανασαινει,κατω στο υπογειο,δεν ξερω πως καταφερε να ξεκλειδωσει,ειχε κι ενα οπλο μαζι του δεν το πειραξα ειναι κατω στο υπογειο.Τον ανεβασα εδω,του εδωσα λιγο νερο,τον εγδυσα και...τον εβαλα για υπνο." ενα λαγνο βλεμμα εσκισε την ατμοσφαιρα.Ο εγκυρη πηγη εστριψε το βλεμμα και με εκοψε απο πανω μεχρι κατω,τραβωντας δυο τουρμπισιες τζουρες απο το τσιγαρο του."Φουντα ειναι;δωσε μια πασα ρε χαραμοφαη,κροκοδειλε!"ξαναρουφηξε κι ειπε "πρεζακια mindform" καθως κουνουσε το κεφαλι. "παω να φερω το οπλο και κατι να φατε,αραχτε και ερχομαι"..."μισο κοπελια θα ερθω κι εγω μαζι σου,γκανι και γκομενα κακος συνδυασμος." Ειπε ο οδηγος μας.Στο δωματιο τωρα πια,ειμαι εγω,ο εγκυρη πηγη και ο SS.Η αναζητηση της Βιλλας ειχε παει πολυ πισω...η βουβαμαρα ηταν χονδρη σαν Y-TONG.Τα βλεμματα υποψιασμενα και βαρεια,ολοι κοιτουσαν ολους και την ωρα που διεκρινα μια σταγονα ιδρωτα στην μασχαλη του SS,ο εγκυρη πηγη στραφηκε στο μερος μου πλησιασε πολυ γρηγορα διπλα στο αυτι μου και κοιτωντας τον SS,μου ειπε.......
"Την γαμησες,ρε πουστη,ειμαι σιγουρος!"

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Η Συνάντηση



Ο Μέσκαλιν κατέφθασε στο μπαρ του Χοίρων λίγο μετά τις εφτά. Την στιγμή που ο κύριος Μάνος πλάκωνε τον εαυτό του στο ξύλο. Κοίταξε προς την πλευρά του με το γνωστό μπλαζέ ύφος του. Προς στιγμήν σκέφτηκε να σταματήσει και να παρέμβει, αλλά όταν το σκέφτηκε ξανά είπε στον εαυτό του «Άσ’το καλύτερα μην φάμε καμιά αδέσποτη...» και πήγε και κάθησε καρφί στο μπαρ.

Το ραντεβού με το Λούμπα βέβαια, δεν ήταν παρα μια πρόφαση για να την κάνει, ενώ όλοι θα είχαν στραμμένη την προσοχή τους αλλού. Και μετά... μην τον είδατε. H δουλειά ξεπλύματος μαύρου χρήματος από τα στοιχήματα, θα έπρεπε να συνεχίσει χωρίς αυτόν.

Τώρα βέβαια γιατί πραγματικά είχε αποφάσισει να αποχωρήσει ο Μέσκαλιν είναι μια άλλη ιστορία.

Έξω από την μπαρ όμως, είχε μαζευτεί κόσμος.