Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Εθελοντισμός

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Μπορείς και ακόμα από την οθόνη σου να είσαι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Με ένα απλό κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείς να κάνεις το καθήκον σου :

πάτα εδώ για να συμβάλεις

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου δεν έχουν άπειρους πόρους και προσωπικό. Εγκατέστησαν λοιπόν μια κάμερα. Μπορούμε όλοι εθελοντικά να βγάλουμε νούμερα και να παρακολουθούμε. Το ξέρετε άλλωστε πόσο συχνά προσπαθούν να αποδράσουν. Συνέχεια σχεδιάζουν την επόμενη κίνησή τους όσο αθώοι και αν μοιάζουν.

Μη μένεις αμμέτοχος. Βοήθησε να μην επαναληφθεί αυτό

4 σχόλια:

  1. Μαλακια εινε! εγω που το γυρναω το βραδακι λιγο πριν κοιμοιθω,μηπος δω κανα γαμισι,διχνη σκοταδια.δεν εχουνε λεη ναιτ βιζιον.μαλακιες.να καθομε τη μερα να βλεπο πιγκουινους???
    το μονο που μαρεσε ινε οτι μπορω να ιοθετησω.Λεο να παρω δυο -τρεις και να τους κανο δωρο σε κατι φιλους.ενα στον λουλουμπαμπουλα,εναν στον ροκαμπιλι και αμα περισεπση και εναν στον μεσκαλιν.να δω τον λουλουμπαμπουλα,να συγκατικη με τον πιγκουινο και δε θελο τιποτα αλλο.νομιζο θα γινουν φιλοι κατα βαθος..ή κατα λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γερμανικό πάντως αμα θέλετε κρατάω εγώ. Εδώ θα είναι 5 το απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σε βάλουμε να κρατήσεις καναδικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι το συζητάτε, αφού είναι προφανές τι κρατάτε αμφότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή