Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ POST ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ

Λογοκρισία και στα Blogs.

Τελευταία ακούγονται πολλά για ένα νέο νομοσχέδιο που θέλει να περάσει η δημοκρατική κυβερνηση μας.Ενα νομοσχεδιο που θα λογοκρινει επι της ουσίας τα blogs ή θα επιτρέπει να δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία του καθενός blogger.Αυτο θα κανει καλο στην κυβερνηση μιας και θα μπορει να ελέγχει τα πάντα που λέγονται μέσα σε αυτήν την ψηφιακή κοινωνία.

Πολύ κάλος ελεγκτικός μηχανισμός.Τα συγχαρητήριά μου.Γιατί δεν κάνουν και έναν τέτοιο μηχανισμό για να εκλέξουν την κερδοσκοπία;Αν μας φορολογησούν με 19% για κάθε ένα άρθρο που ανεβάζουμε θα μας αφήσουν να λέμε ότι θέλουμε;Θα καταλάβατε τι εννοώ.

Το ζήτημά είναι ποσό περίπλοκα είναι στην πραγματικότητά τα πράγματά και τελικά ποσό υπολογίσιμα είναι τα blogs στην Ελλάδα.Για το δευτέριο δεν χρειάζεται να πούμε πολλά.Έχουμε μεγάλη δύναμή,αλλιώς δεν εξηγείται και το παραπάνω μέτρο που πάνε να περάσουν.

Όμως στην Ελλάδα υπάρχουν άτομα όπως εγώ που διατηρούμε ένα blog σε ελληνική πλατφόρμα.Εμείς βρισκόμαστε σε πιο ευάλωτη θέση.Σίγουρα κάθε προσπάθεια φίμωσης δεν ταιριάζουν σε μια δημοκρατική χώρα.Αν γίνει κάτι τέτοιο σίγουρα ο κύριος λόγος είναι η κάλυψη διαφόρων σκανδάλων έτσι ώστε οι πολιτικοί να κάνουν ανενόχλητοι τις λαμογίες τους χωρίς αντίλογο και αντίδραση.Και φυσικά ο αντίλογος δεν θα τους πείραζε αν έμενε μεταξύ μας.Τους πειράζει γιατί ασκούμε επιρροή.

Ποιο τυχεροί ίσως είναι αυτοί που διατηρούν ένα blog στο Wordpress ή στο Blogger.Αυτές οι πλατφόρμες υπάγονται στην αμερικάνικη νομοθεσία και δε νομίζω ότι η Google θα ασχοληθεί με την ψωροκώσταινα για να δώσει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Όμως τι θα κάνουμε όταν έρθει η επομένη μέρα.Γνώμη μου είναι να μείνουμε πιστοί στις θέσεις μας.Δηλαδήο καθένας που έχει ένα blog να συνεχίσει να γράφει για αυτά που θέλει και αν θέλει να τα χώσει να μη φοβηθεί.Η Ελευθερία και η δημοκρατία γεννήθηκαν από Έλληνες πριν πολλά χρονιά.Και τώρα κάποιοι προσπαθούν να μας φιμώσουν.Το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε γι'αυτό.

Εν αναμονή λοιπόν,άλλα μέχρι τότε θα τα λέω όπως θέλω.Το όνομά μου υπάρχει στην αρχική σελίδα και τα άρθρα μου είναι επώνυμα.Σε αντίθεση με αυτους δεν κρίνομαι ποτέ και παίρνω την ευθύνη αυτών που λέω και που γράφω.


10 σχόλια:

  1. *ΑΠΟ BREEZER BLOG TO LINK*
    αυτές οι κουφάλες οι γκεμπελικοί της προπαγάνδας και της φίμωσης τα κάνουν όλα!το παρακράτος του κράτους και οι δικτάτορες της "δημοκρατίας"
    αδέρφια μην μασάτε!το tractatus έχει πονοκεφαλιάσει τους ανωτέρω και έχουν χάσει τα πασχάλια τους.το post πρεπει να βρίσκεται στα αρχεία τουσ και να ξεψαχνίζεται σαν το κουφάρι της ελευθερίας έκφρασης.αυτο που επιδιώκουν είναι η έσωτερικη σφαγή και διχόνια!μην τους αφήσετε να μας παρασύρουν...τα κείμενά μας ειναι σιδηρούν γροθιά στην μούρη τους!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναί,αλλά είναι και κάποιοι ρεβιζιονιστές και κάποιοι κόκκινοι "σωτήρες" που προκαλούν την ζημιά εκ των έσω, αυτό πρέπει να το καταδεικνύουμε απερίφραστα για να μπουν στη θέση τους!
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ "ΜΕΡΙΚΩΝ"!

    ..και θα μας βρουν μπροστά τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..Στο TRibe την Πέμπτη στάνταρ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε μπλέξει την βούρτσα με την πούτσα εδώ μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους βρήκα το ΜΠΛΟΓΚ που έψαχνα τόσο καιρό μαζί θα βιολάρουμε ως την άκρη του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσε,ρε SS,άμα είναι πετάγομαι μέχρι το Περισσό και το παίρνω,μη βάζω το κώμα σε κόπο,να πιούμε και κανα καφέ,να μου αναπτύξεις και τις ιδέες σου........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε SS,ούτε για ρεσεψιόν είσαι,ούτε για καμαριέρα στα σαλόνια της εξουσίας και πως σου φάνηκε,μωρή χαμούρα οπουρτουνιστή!!!!ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥ!!!

    (..και ρίψη αντικειμένων στον αναγνωστικό χώρο..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τοίχο-Τοίχο θαρθεις στο Tribe,άμα σου κοτάει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή