Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η επιστροφή 3 (Ροζ το αγαπημένο μου χρώμα)

Έχει γίνει κοινός τόπος πλέον των απογοητευμένων αριστερών αριστεριστών και πάσης φύσεως αντιφρονούντων η διαδυκτιακή ενασχόληση σε διάφορα φόρουμ και μπλόγκ.
Η διαδικασία ενασχόλησης τους έχει βαθύ θρησκευτικό χαρακτήρα αφού πλέον υπάρχει εκ του ασφαλούς η διαδιακασία του επαναστατικού πλεονασμού, όπως επίσης και η διαδικασία της κάθαρσης και της ομαδικής ταύτισης.Με απλά λόγια για να το καταλάβει και ο "έγκυρη πηγή"
Μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να λέει την επαναστατική αηδία του (σε επίπεδο διαγωνιστικό του στυλ ποιός την έχει μεγαλύτερη) κρατώντας πάντα σφιχτά την σοβαροφάνεια του και κινδυνεύοντας στην χειρότερη περίπτωση σε έναν πολίτικαλ κορέκτ χλευασμό. Σε αντίθεση με το να έλεγε ότι γράφει σε μία λαϊκή αγορά (τυχαίο παράδειγμα) και να κέρδιζε δυο - τρία καφάσια ποικιλίας ζαρζαβατικών. Φυσικά αυτή την τύχη είχε πάντα όταν το επιχειρούσε (τα παλιά χρόνια πρίν την δημιουργία του Tractatus Blogus) και για αυτό έχουμε και το χαρακτηριστικό της κάθαρσης στην όλη διαδικασία. Επιτέλους η ανακυκλωμένη αριστερίστικη γκρουπουσκουλίαση βρίσκει δικαίωση. Για την ομαδική ταύτιση είναι εύκολο δεν το αναλύω.

Η ρόζ αυτή αντίληψη επαναστατικότητας είχε πολλά χρόνια πριν την εμφάνιση του σεπτόυ χώρου καταγραφεί και την έχουν εκμεταλευτεί ανάλογα και το κεφάλαιο και ομάδες αντάρτικου πόλης, όπου με τον καιρό που μειώθηκαν οι ομάδες αντάρτικου έμεινε μόνο το κεφάλαιο να προσφέρει την δυνατότητα της ρόζ αριστερής εκτόνωσης.
Κύριοι ότι και να γράφετε σκατά θα τρώτε.

Και για να μην ξεχνιώμαστε

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΩ ΜΕΡΗΚΟΥΣ ΧΡΥΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΜΠΛΩΓΚ ΓΕΝΙΚΟΣ ..ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΓΑ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟΥΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΩ 1 ΧΟΙΡΩΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΗΔΙΟΥ .ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ ..ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ και τον J ομαδα ΕΠΗΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ [ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΡΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ] Tractatus BLOGUS ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΗΖΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΥ ΜΠΩΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ..ΕΠΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΡΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΗΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΕΠΗΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΦΟΡΜ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΗΣΗΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥΣ ΛΑΤΙΟΥΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΚΑΜΠΙΛΗ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΧΩΡΗΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΗΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΟΠΟΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΟΝ ΘΑ ΠΗΓΕΝΑΝ ΣΤΡΑΦΙ

ΚΙΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΙΡΙΕΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΑΣ ΚΛΗΔΩΣΕΙ

2 σχόλια:

  1. Ες-Ες μου,να ανταποδώσω τους χαιρετισμούς σου και να προσθέσω ότι χωρίς τις καταχωρήσεις σου, το βλογκ θα ήταν λειψό..
    Ρε,φοριέσαι και στο δεξί σαν κόσμημα και δεν το έχεις καταλάβει!!
    Μην τους ακούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το blog αφού μπήκε για ένα διάστημα στον γύψο (φτου,κακά Γιωργάκη τέτοιες κουβέντες!) επανέρχεται στην παλιά καλή και δοκιμασμένη συνταγή.με τα ψυχεδελικά ταξίδια του,τα διαστημικά κείμενα από την χαμένη ατλαντίδα,την κατατρεγμένη κλαψοκομμούνα,τον δυναμισμό του εργάτη και τα ναρκωτικά του καπνιστή blogger! Εύγε η επιστροφή(το όλον) έχει τα πάντα συν την επιστροφή του SS! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή