Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Βίλλα Μέσκαλιν Ενακαιμισο Ενάμισο (Απολογισμός)

Σύντοφοι προλετάτιοι και κογκνιτάριοι αναγνώστες. Έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες ενός αυθεντικού διαδραστικού με την πραγματικότητα λογοτεχνικού εκτρώματος. Καταλαβαίνετε όλοι πλέον ότι η ιστορία που διαβάζετε (λέμε τώρα) σε συνέχειες αποτελεί μέρος ενος σκοτεινού σχεδίου που εξελίσεται παράλληλα με τις δημοσιεύσεις και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτών.

Δυστυχώς δόλια συμφέροντα δρουν παράλληλα με την ροή της ιστορίας, θέλοντας να εξυπηρετήσουν σκοτεινούς σκοπούς. Μπροστά στην ορμή τους για εξουσία και εύκολο χρήμα δεν διστάζουν να ισοπεδώσουν ό,τι έχει χτιστεί με αίμα εδώ κι ένα μήνα (από την άφιξη μου στο μπλογκ δηλαδή), στη μικρή διαδικτυακή παρέα μας και να παραχαράξουν την ιστορία για ευνόητους λόγους. Γι αυτό έχουμε εμφανίσεις και εξαφανίσει των πόστ. Ο Λουμαπάμπουλας κύριοι ζεί ανάμεσα μας και κινεί τα νήματα. Μήν σας κάνει εντύπωση αν αύριο το παρών νήμα δεν υπάρχει ή είναι αλλαγμένο. Σατανικά πράγματα συμβάινουν διότι διακυβέβονται σατανικά συμφέροντα

Ας δούμε λίγο τα δεδομένα:

α. Το χαμένο ποστ αποτελεί επιβεβαιωμενα τον χαρτη για την χαμενη Ατλαντίδα*

β. Ο Λουμπαμπαλούμπα βρίσκεται εκει παρέα με όλους τους μεγάλους αδικοχαμένους σταρ της σόου μπίζ και αραζει**

γ. Ο Μέσκαλιν βρίσκει το χαμένο ποστ κάνοντας τα γλυκά μάτια σε μια πρώην του Λούμπα, που ήθελε να τον εκδικηθεί γιατί δεν πλήρωσε τα έξοδα μισά μισά (μην με ρωτατε τι, βάλ'τε ό,τι χωράει ο νους του καθενός)***

δ. Αποφασίζει να εκβιάσει την Γιόκο, που ήταν και αυτή που είχε τελευταία το χαμένο ποστ και είναι στην Ατλαντίδα με σκοπό να τα ξαναβρεί με τον Λούμπα και να βγάλει τα σπασμένα.

ε. Με τον εκβιασμό, ο Λουμπα εξαπολύει εναντίον του Μέσκαλιν ένα πρωτόγονο τερας, τον Μίκυ Χάντικαπ****


Σ.τ.Σ:
*Ο Μάιντφορμ έφαγε 6 χρόνια από τη ζωή του να αποκρυπτογραφήσει το χαμένο ποστ και δυστυχώς, αποκρυπτογράφησε τις οδηγίες ανάποδα (η κρυπτογράφηση ήταν στα αραβικα) με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό ντοκυμαντέρ για την σεξουαλική ζωή των ψαριών, νότια του κόλπου του Μεξικού.Τελικά όπως αποδεικνύεται ο μονάδικος που ίσως καταφέρει να αποκρυπτογραφήσει το χαμένο πόστ θα είναι ένας από τους J & Σς Χάντικαπ με επικρατέστερο τον πρώτο.

**Ότι πιο ταιριαστό για μια περσόνα του βεληνεκούς του.

*** Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, πολλοί εικάζουν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο με τον Ροκαμπίλη, πιθάνα το κλειδί για την λύση του μυστηρίου. Συνεργάστηκε με διάφορες μυστικές υπηρεσιες ανα τον κόσμο με καθάρα και ξάστερα οπορτουνιστικούς και αριβιστικούς σκοπούς. Θεωρείται ο ανθρωπος ανακριτής που κατάφερε και πήρε τις πληροφορίες από το μυαλό του Λ. σε στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αφρικής (βλ. Το χαμένο πόστ 2).

****Ο Μίκυ Χάντικαπ, μεγαλομένος αντισυμβατικά από τον Λουμπα και αλτερ ίγκο του Κάτι σαν Ντόκτορ Τζέκιλ & Μίστερ Χάιντ. Έχει κάνει μεγαλοπρεπή καρριέρα ως χαρτινος ήρωας έχοντας αντιμετωπίσει νικηφόρα τον Μπάτμαν και τον Σουπέρι (και όχι Σουπιέρη όπως αναφέρεται στην δεξιά βιβλιογραφία). Θα βγάλει τα κάρβουνα από την φωτιά για άλλη μια φορά.

Πι. Ες. Μάιντφορμ η δική σου ανάρτηση είναι η τέσσερα και ούχι η ένα κομα μηδεν τέσσερα. Μπερδεύεις το φιλοθέαμο κοινο!!

Ελπίζω να λύθηκαν απορίες.

Παράκρατους να σε δώ τώρα....

16 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά άλλα έλεγε αυτή η ανάρτηση χτες το βράδυ και άλλα λέει σήμερα, μην εμπιστεύεστε κανέναν! Είμαι 90% σίγουρος πως δεν είναι αυτό το αρχικό κείμενο του SS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομά άθικτη είναι μην αγχωνεστε παιδιά πάρτε φωτογραφίες όσο έχετε καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Όπως όλα τα πρωτοποριακά κινήματα, έτσι και ο Μικροτσουτσουνισμός διαβρώθηκε εκ των έσω από διασπαστικές τάσεις. Ιδιαίτερα ισχυρή υπήρξε η φράξια της ΑΚ (Αντιτσουτσουνιστική Κίνηση). Ιδρυτής της (ποιος άλλος), ο Δημήτρης Πουλικάκος! Θεμελιώδης αρχή της φράξιας είναι η πλήρης απεξάρτηση του άντρα από το πέος του και βασικό σύνθημα το «οι μικροαστοί δεν έχουνε τσουτσούνι, σκατά στα μούτρα του Γκουσγκούνη» (ακούγεται σε πορείες ακόμα και σήμερα). Αναλυτικότερα, αυτό ερμηνεύεται ως αποσύνδεση του εν λόγω οργάνου από τη σεξουαλική διαδικασία και περιορισμός του ρόλου του ως προέκταση του νεφρού (βλ. ούρηση, σχήμα 1). Συγκεκριμένα, επιτρέπεται η χρήση του πέους για ούρηση μέχρι τρεις φορές την εβδομάδα, διότι η περαιτέρω επαφή, ακόμα και οπτική, με το μιαρό αυτό όργανο θεωρείται σεξισμός.
    Η φράξια διαβρώθηκε κι αυτή, με τη σειρά της, από επίδοξους κερδοσκόπους του ιατρικού χώρου, συγκεκριμένα ορισμένους οπορτουνιστές ουρολόγους-νεφρολόγους. Η είσοδος του κλάδου αυτού στη φράξια δεν έγινε με ιδεολογικά κριτήρια, αλλά με καθαρά καπιταλιστικά-αντιλαϊκά και με σκοπό τον εύκολο πλουτισμό από τους νοσούντες από ουρολοιμώξεις και νεφρική ανεπάρκεια μικροτσουτσουνιστές (βλ. κατακράτηση ούρων, σχήμα 2).
    Τελικά, το οικοδόμημα κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, λόγω της αποδεδειγμένα σαθρής ιδεολογικής βάσης του.
    Φωτιά και πρόκα στους αναθεωρητές!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε γενικές γραμμές αποφεύγω να γράφω σε ασόβαρα μπλογκ όπως αυτό. Με όλα αυτά όμως που ακούω στην τηλεόραση και από τις φίλες μου, ανησυχώ για πολύ για την ποιότητα που προωθείται στο ιντερνέτ. Ενώ υποτίθεται πως είναι ένα μέσο για να μορφώνει τον κόσμο δίνοντας την ευκαιρία γρήγορης ανταλλαγής απόψεων έχει καταντήσει να μην έχει καμμία διαφορά από την μεσημεριανή τηλεόραση. Έχω ένα μικρό παιδί (μόλις έκλεισε τα 7 του χρόνια) το οποίο έχει κατενθουσιαστεί με αυτό το μέσο και δεν θέλω να έρχεται σε επαφή ούτε με σεξιστικά ούτε με ρατσιστικά αλλά ούτε και με ανθελληνικά σχόλια. Θα ήθελα λοιπόν να σας παρακαλέσω όλους, να προσέχετε τις εκφράσεις σας καθώς πολλές φορές εκτός από το να προσβάλλουν μπορούν και να πληγώνουν είτε τον αναγνώστη είτε την οικογένεια του παιδιού που αφού τα διαβάσει τα ενστερνίζεται και τα επαναλαμβάνει στην οικογενειά του. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε δεν είμαι καμμία υστερική, πιστεύω στην ελευθερία του λόγου αρκεί αυτή να έχει ένα μέτρο. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάνε block το site που σε ενοχλεί(ρώτα μας πως αν δεν γνωρίζεις).Η ελευθερία επιλογής και λόγου είναι ατομικά δικαιώματα και δεν διδάσκονται όπως και πολλά άλλα.Η επιλογή του αν θες να γίνεις σεξιστής,gay,ρατσιστής,ανθέλληνας,αντιευρωπαιστής,αντικαπνιστής ή πρεζάκιας βρίσκετε στο remote control της ζωής σου που κρατάς μονο εσύ στο χέρι σου(εχει ενα και το πιτσιρικάκι που ανέφερες πιο πάνω...)αν θες να του το κλέψεις είναι δικαίωμα σου.Το θέμα βέβαια είναι αν μεγαλώνοντας βρεί κάποιο άλλο και αλλάξει κανάλι γιατί βαρέθηκε την ίδια μεσημεριάνη εκπομπή!Όσο για το ασόβαρο το οποίο το λαμβάνω σαν προσβολή ειναι ενας άστοχος χαρακτηρισμός απο κάποιον "σοβαρό" που ενώ φωνάζει πως πιστέυει στην ελευθέρια,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ(επείδη εχει ακόμα την δύναμη)οτιδήποτε θεωρεί ο ίδιος λάθος!Αργα ή γρήγορα η επιλογή του θα έρθει και η δική σου δύναμη θα έξαφανιστεί.εύχομαι ολα να πάνε καλά....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοβαρού ή σοβαροφανή???? Μάλλον το δεύτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με συγχωρείτε. Δεν ήθελα να σας προσβάλλω, ίσως ο χαρακτηρισμός μου να μην ήταν και ο καλύτερος αλλά καταλαβαίνεται τι θέλω να πω. Από τον γραπτό σας λόγο φαίνεται οτι είστε νοήμονες άνθρωποι με άποψη. Γιατί λοιπόν δεν γράφετε παρόμοια κείμενα σαν το προτελευταίο? γιατί αναγκάζεται τον αναγνώστη να διαβάζει αυτά τα βρωμερά λόγια? το θέμα δεν είναι να κάνεις μπλοκ τη καθε σελίδα που δεν σου αρέσει αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από εθελοτυφλία. Το να προσπαθήσεις όμως με την γνώμη σου να πείσεις τα άτομα που την διαβάζουν, είτε να την κλείσουν τελείως, είτε να αλλάξουν το ύφος της και να βελτιώσουν την ποιότητά της, αυτό ειναι αγώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στ'άρματα, στ'άρματα, εμπρός στον αγώνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολεμάς για να κλείσεις ή να αλλάξεις το ύφος μιας άποψης...!???!Για ποιόν λόγο να πειστώ οτι η γραφή μας δεν ειναι ποιοτική και ποιός ορίζει την ποιότητα;Τι είναι πιο ευθύ απο την λέξη καθεαυτή χωρίς σοβαροφάνειες και δήθεν καθωπρεπισμούς;Και στην τελική δεν αναγκάσαμε κανέναν να αναγνώσει τα κείμενά μας και όπως φωνάζει το blog,το να διαφωνείς εδώ μέσα ορίζεται ως αρετή και ο σεβασμός στην άλλη άποψη ως υποχρέωση.Αυτος είναι άλλωστε και ο λόγος αυτής της απάντησης στα comments σου.Σε καμμία περίπτωση δεν θα προσπαθήσουμε να σου αλλάξουμε γνώμη και σίγουρα δεν αλλάξουμε ούτε την δική μας.κι ενα tip...ασε λίγο στην άκρη τα "πρέπει",τα "καλό","κακό","άσχημη γλώσσα" και προσπάθησε να δείς την ουσία...τα κείμενα που μέσα απο την χιουμοριστική τους διάθεση και την τραχειά τους γραφή πραγματικά ΤΑ ΣΠΑΝΕ!αφου λοιπόν μπείς στο νόημα μετα μπορείς να μας προσθέσεις στα "αγαπημένα(bookmarks)"σου!καλο απόγευμα και να τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mindform καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου και σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να δώσω την εντύπωση μιας σεμνότυφης νοικοκυράς. Αλλά πρέπει να καταλάβεις πως τα δόντια υπάρχουν για να κρατάνε την γλώσσα και πολλές φορές κάτι που γράφεις πληγώνει τον άλλον. Αντιλαμβάνομαι την άποψη του free atitude κτλ αλλά οι καθωσπρεπεισμοί υπάρχουν για κάποιο λόγο και αυτός είναι η ειρηνική συμβίωση. Τηρώντας κάποια μικρά πρέπει (τα οποία έχουμε πλέον ξεχάσει) επιτυγχάνεται η κοινωνική ευημέρια. Δες τι γίνεται σήμερα σ αυτόν τον τόπο. Σκέψου πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα άμα σεβόμασταν ο ένας τον άλλον. Πλέον αμα πεις μια καλημέρα σε κάποιον σε κοιτάζει καχύποπτα...
    Το ιντερνέτ είναι ένα μεσο μεσω του οποίου θα μπορούσε να γίνει το πρώτο βήμα προς αυτο το λησμονημένο σκαλοπάτι που λέγεται αλληλοσεβασμός. Ας πάρουμε επιτέλους την παιδεία στα χέρια μας κι ας εμφυσήσουμε στα παιδιά μας αυτούς τους τύπους που έχουμε πετάξει στα σκουπίδια και ως συνέπεια φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το παιδί κλαίει και εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με τον Mάιντφορμ. Είναι κάποιου είδους διαδικτυακό καμάκι αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γαμώ την πατρίδα όλων σας (και μας). Σκατά στις οικογένειες, και τσιρλί στους εργένηδες. Έξω οι ξένοι, έξω οι έλληνες, έξω όλοι, δεν πάω κανέναν σας!

    Ελευθερία του λόγου στο ίντερνετ με όρια δεν είναι ελευθερία του λόγου.

    Επίσης, epic troll is epic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θέμα είναι ότι ακόμα και αν κάνουμε τον maindform παναγία ποιος θα μας προστατεύσει από τους διάφορους ανώνυμους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ θα πρότεινα να διαβάσεις κανένα παραμύθι στο παιδάκι και να αφήσεις και τον καθένα στην ησυχία του να γράφει ό,τι θέλει. Το internet και το pc δεν είναι γκουβερνάντα ούτε νταντά. Επίσης,ακόμη κι αν το προστατεύσεις τώρα από το απρεπές περιεχόμενο του εν λόγω και άλλων blogs,σε λίγα χρόνια θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και δυστυχώς από αυτήν δεν το σώζει κανενός είδους γονικός έλεγχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή