Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

1 ΦΟΡ ΔΕ ΜΟΝΙ, 2 ΦΟΡ ΔΕ ΦΑΪΜ


Κίναιδοι,

φάγατε,  ήπιατε, ξεχειλώσατε της ήδη κρεμασμένες σας κοιλίες, βάλατε το κραγιόν πάνω από το λίπος  της γαλοπούλας που έχει πασαληφθεί στα χείλη, κοιταχτηκατε στον καθρέφτη και είπατε "ε ναι ρε μαλακα, γι' αυτο αξιζε". Αξιζε η σφαλιαρα οταν είχατε την λωρίδα, αξιζε τα σπασμενα δοντια απο το moshing στην βίλα, αξιζε η φτηνή ρετσινα απο το περιπτερο με λεμοναδα. Καθησατε στην πολυθρόνα, ανοιξατε μια μπυρα (Sink the bismark, γιατι ολα ειναι πολιτικα), απλωσατε τις γυμνες πατουσες σας, σκληρες και πονεμενες απο τα all star, μπροστα στο τζακι, πνιγοντας συγχρόνως ολους μες την αιθαλομίχλη (άλλωστε το περιβάλλον το προστατέψετε την 5ετια που ήσασταν βετζετεριαν, εκτός βέβαια απο κεινα τα σουβλακια που φαγατε οταν κανατε ελευθερο) και πατησατε το on στην smart tv, favorites, youtube. Μπλοκακι στο χερι και το στυλο Hondos απο διπλα, ειχε μεινειν ενα τεταρτο ακομα απο το ντοκιμαντερ και ειχατε μια υποψια, εως τωρα ο αλλος, αυτος που σας ειχε κλεψει την Φ τοτε στο ελευθερο κι ας ησασταν κολλητοι στην μπαντα, ειχε μιλησει τουλαχιστον οκτω λεπτα παραπανω απο σας, και αν δεν ειχε το κομματι που λεγατε για τα φοιτιτικα αποκλειεται να τον φτασετε. Αλλα βεβαια αυτο ηταν αναμενομενο, ο Sergio ηταν παντα φιλος της Φ και συνεχισε να κανει παρεα με τον αλλον ακομα κι οταν εσπασε η μπαντα. Παυση, παλι μιλατε στην καμερα (ποσο ειναι αυτο? 37 δευτερολεπτα.) το γραφετε στο μπλοκακι, Play, 7 λεπτα μειναν και ειστε 7 λεπτα και 23 δευτερολεπτα λιγοτερο. Τον πουστη! δεν επρεπε να συμφωνησετε καν για την ταινια, και γιατι εβαλε τετοιο τιτλο ο μαλακας? και καλα μια ληψη με τον σκυλο δεν μπορουσε να κανει, μονο το στουντιο εδειχνε, και ασε που ειναι παρανομο και η εφορια κατι τετοιους ψαχνει. Για αυτο ειπατε οτι το κλεισατε, τωρα μονο πιτσιρικια με μοικανες και κανα γνωστο, αλλιως μπλεκεις

Τελος το 2013, αλλα ποιος θα το πιστευε, το πανκ στην ελλαδα σας εφτιαξε. Ως γνωστον η τελευταια γουλια του sink the bismark ειναι στυφη, την αφηνετε στο μπουκαλι και βαζετε λιγο χατζηφραγκετα.





αντε και σε καλη μερια.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Όχι άλλο αίμα!

Το tractatus τιμάει τους πεσόντες στον αγώνα και εύχεται γρήγορη ανάρωση στον νεαρό σύντροφο.
Ο αγώνας ενάντια στην καταπίεση συνεχίζεται.
Η αυτοκτονία δεν είναι λύση (αν δεν έχεις κάνει save πρόσφατα)

Πήδηξε στο κενό γιατί ο πατέρας του έσπασε το Playstation!

Ο 13χρονος φέρει κατάγματα σε όλο του το σώμα αλλα οι γιατροί υπογραμμίζουν πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο 

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε ο τσακωμός ενός πατέρα με τον 13χρονο γιο του στο Μπέργκαμο της Ιταλίας. Ο πατέρας εκνευρίστηκε με τους χαμηλούς βαθμούς του παιδιού και για τιμωρία του έσπασε την κονσόλα του παιχνιδιού.
Ο 13χρονος τότε βούτηξε στο κενό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και ύψος 12 μέτρων .
Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως σε κοντινό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, φέροντας κατάγματα σε όλο του το σώμα, ωστόσο θεωρείται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

 

 

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ένα βίντεο


Είχα γράψει 10 διαφορετικά πράματα και τα έσβηνα πάλι και πάλι κτλ και μετά τίτλο κτλ. Αποφάσισα μετά απ'όλα αυτά να παρακάμψω το R.I.P post και να σας δείξω αυτό το video.




Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Tractatus RIP


1 Ιουνίου 2010 - 29 Οκτωβρίου 2013

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΙ


2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ 2-1!

και το ταξιδι συνεχιζετε!!

3η αγωνιστικη παιζουμε με τα ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΗ ΚΑΤΕΧΑΚΗ (εκτός θεωρηται??)

στη 4η αγονιστικη με το ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
(αφτο θα γινει σιγουρα εκτος,στην αβλη του ναου , γιατι την ιδια μερα γινετε γαμος μεσα )

και την επομενη με τη ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ.

Καπου εκη ομως ξεκινα ο βρομικος πολεμος στην ΑΕΚΑΡΑΜΑΣ.

οι επομενοι αντιπαλοι μας θα παραμνουν αγνοστοι. το βρομικο σχεδιο ειναι τετοιο που η ομαδα μας θα κινηται με το λεοφορειο στους δρομους της πρωτεβουσας  χορις να γνοριζη που θα εμφανιστη ο επομενος αντιπαλος..μπορει να εινε στα επομενα φαναρια? μια διασταβροση οπως χθες? ενας καθετος δρομος στη λεοφορο αλεξαντρας?
θελη προσοχη και οι παικτες να ειναι προσεκτικοι και ξαγριπνοι.αλλα κυριος ο οδηγος ωστε να μη μας εφνισιαση ο αντιπαλος.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!μ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Συνταγε μακροζωιας.


εχει καρφοθει στα μιαλο ολονονε τελεφταια οτι "οδηγουμαστε σε ενφιλιο" ,"προενφιλιακο κλιμα" , κουτουλου.

χαλαροστε.και μιας και χαλαρονουμε να πος αντιμετοπιζο τους φασιστες που τιγχανη να χω και μεσα στο οικογενιακο μου περιβαλον.
οταν με τσιγκλανε και πσαχνοντε για καβγα ,εγω για να τους "χαλαροσω" τους λεο πως 
"Δεν εχο κανενα προβλημα μαζι σας.νιοθο οτι οι σχεσεισ μας εινε μελι γαλα."
και οταν νιωσω  στο βλεμα τους ,μετα την αρχικη εκπλιξη, πως στο μυαλο τους εχη αποτυποθει η παραπανο εικονα με το μελι και το γαλα
προσθετο το πολυ απλο.
"και βεβαια μελι γαλα .σε μια λεξη ομως αφτα.(*)
παρα τη διεφκρινιση κανεις τους δε με καταλαβαινη.κριμα .και ειμε τοσο σαφης στις προθεσεις μου.

(*)η ατακα ειναι του αποστολη απο ελλινοφρενεια.μη το παιζω και εκσυπνος.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Σχετικά με την Ραφινιώτη δολοφόνο με το πριόνι



Καταδικάζουμε την σύγχρονη κοινωνία και τις φιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης που καταπνίγουν την φαντασία, κανονικοποιούν τις οδούς προσωπικής έκφρασης και μαντρώνουν την φαντασία, θυσιάζοντας όλες τις πρωτότυπες μορφές αυτο-έκφρασης στον βωμό του πρακτικισμού και της αποτελεσματικότητας.

Δολοφόνοι με πριόνια, τσεκούρια και μαχαίρια, στερημένοι απόλυτα από αυτό το κάτι τι της βέρας αληθινής ψυχοπαθολογίας που αναρίθμητες φορές στο μέλλον μας έχει προσφέρει μεγαλειώδη έργα που κινούνται στα όρια μεταξύ τρέλας και ιδιοφυίας. Όλα τα παραπάνω αντικείμενα είναι άκρως κατάλληλα τόσο για δολοφονία όσο και για την αυθόρμητη και ευφάνταστη αναδιαρρύθμιση του ανθρώπινου σώματος. Η επιλογή τους δεν είναι τυχαία, αλλά επηρρεασμένη από μια πεζή κοινωνία που ψάχνει την αξία μοναχά στο αποτέλεσμα, και την επιβεβαίωση σε στείρους αριθμούς και ιατροδικαστικά πορίσματα.

Καταδικάζουμε την πράξη αλλά αναγνωρίζουμε πως είναι απλά ένα σύμπτωμα της κοινωνίας στην οποία ζούσε ο δράστης.

Καλούμε όλους τους σύντροφους και αλληλέγγυους ψυχοπαθείς δολοφόνους, αιμοσταγείς μισάθρωπους και λοιπούς να ταχθούν μα
ζί μας και να κάνουν την διαφορά. Αδράξτε κουτάλια, μπανάνες, τσιγαρόχαρτα, διπλωματικές, περιπτεράδες, πορτοκαλί μπιντέδες και ταχογράφους και δημιουργήστε ένα έργο αληθινής ανθρώπινης έκφρασης.
Η δολοφονία με τσεκούρι στηρίζει το σύστημα τους. Η δολοφονία με σεσουάρ φέρνει την επανάσταση. Ο τεμαχισμός με πριόνι εστιάζει στο προϊόν, ο τεμαχισμός με πλάστη δηλώνει αφοσίωση.

Αληθινή έκφραση, αληθινοί άνθρωποι, διαπιστευμένοι μεγαθεότρελοι.

  - Επαναστατική Φραξιά του Οτιδήποτε

ΥΓ: Και το μωρό πολύ πρώτο, ε?

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Βρε ποιον μου θυμίζει...



Είδα το Hunger Games. Καλό, ντάξει, το Battle Royale ίσως είναι καλύτερο. Το θέμα είναι ότι αυτός ο ηθοποιός κάποιον μου θυμίζει. Εσάς;


Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΕΚΘΕΣΙΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΟΝΙΚΟ ΑΦΤΟΜΑΤΙΣΜΟ

Xτες βραδη έιχαμε βγει με τους σιμαθητες μου απο το δημοτικο για τσιπουρα.

σε καπια στιγμη που συνεπεσαι με τη νορα που επρεπε να πλιροσουμε γηρναει ο κολητος μου ο Γιοργακις και μου ζητησαι ....δανικα!

ΠΑΡΤΑ ρε
 ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΟΡΓΑΚΗ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ.




ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ του Λέο. Που ζης ρε "μπουσκαλια" στη Δανεία?



αι σιχτιρ.
Αφτη εινε η γνομι μου για το κυνονικο αφτοματιζμο.
Την ιδια εχο και για το κοινονικο αυτιζμο.

υ.γ σιμερα στο προαβλιο ο γιοργακης δεν ειχε την ιδια γνομη και μου μαβρισε το ματι.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Οι γκρινιάρηδες

http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/789758853.jpg?1373624937 


σπάνε αρχίδια,
χαλάνε σχέδια,
και έχουν καθαρή εικόνα για το αύριο που τους βολεύει.

Παλιάνθρωποι


(λεφτ) ελεύθερο κι ανοιχτό λογισμικό
(σεντερ) μέγιστος ντριμπλαδόρος των αμερ. μυστικ. υπηρ. (μη μας καταλάβουν κιόλα)
(ραϊτ) ελεύθερη διακίνηση πληροφορίας


ENTIT (μετά από λιανική απαίτηση)..

Αριστερά, ο Richard Stallman είναι ο "εργατοπατέρας" του Free Software Foundation (FSF) και μαχητής υπέρ των ελευθεριών του χρήστη ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Τι συνέβη: Στη δεκαετία του '70 γεννήθηκαν πολλές εταιρίες (τύπου microsoft και apple) που κρατούσαν κρυφούς τους κώδικες των προγραμμάτων τους και πουλούσαν (προσέξτε: όχι προγράμματα ως αντικείμενα, αλλά) δικαιώματα χρήσης αυτών.
Αυτό δεν το δέχτηκε ο Stallman (μεταξύ άλλων) και αποφάσισε να προγραμματίσει 1 λειτουργικό σύστημα που να μοιάζει με τα unix λειτουργικά που κυκλοφορούσαν επί πληρωμή. Το ονόμασε GNU (από το αναδρομικό λογοπαίγνιο "Gnu's Not Unix") και έστησε τα απαραίτητα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών (GCC) ώστε και άλλοι να συνδράμουν στο έργο του. Αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς του είναι και το σημερινό GNU/Linux για το οποίο ίσως έχετε ακούσει.
Επίσης, αν κάποιοι από εσάς χρησιμοποιείτε ελεύθερο λογισμικό, να έχετε συναντήσει άδειες χρήσεις GPL. Η συγγραφή της GPL είναι αποτέλεσμα της δική του δουλειάς.
Παράλληλα, με την δράση του κατά του "κλειστού" λογισμικού, ήταν ανέκαθεν αντίθετος σε δραστηριότητες καταγραφής προσωπικών δεδομένων παντός είδους, με αποτέλεσμα να μιλάει και να γίνεται γραφικός για συνεργασίες εταιριών-κολοσσών της πληροφορικής με τη υπηρεσίες ελέγχου των πολιτών πολύ πριν ο Snowden βγει να πει αυτά που ζούσε στην υπηρεσίαπληροφοριών για την οποία δούλευε.
(Αμα είστε καμένοι δείτε τα documentaries revolution OS και The Code.)
(ΕΝΤΙΤ2: αν έχετε χρόνο ακούστε τον να μιλάει για τις ιδέες του http://www.youtube.com/watch?v=yHBlxVj6-us )

Δεξιά, ο Julian Assange είναι υπέρμαχος της ελεύθερης δημοσιογραφίας. Το wikileaks είναι μια "δημοσιογραφική πλατφόρμα" (ή απλά 1 πρακτορείο ειδήσεων) για την προώθηση νέων που "κάποιοι προτιμούν να αποσιωπούνται". Έγινε πασίγνωστο το 2010 με τις δημοσιεύσεις απόρρητων διπλωματικών εγγράφων των Η.Π.Α. 

Στη μέση, ο πατριώτης αμερικάνος Edward Snowden παίζει τη ζωή του κορώνα γράμματα αυτές τις μέρες, ελπίζοντας (νομίζοντας θα έλεγα εγώ) ότι θα του δώσει άσυλο η Ρωσία γιατί πριν 2 μήνες έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες προγραμμάτων επιτήρησης μέσω ίντερνετ.

Η παρουσία και των 2 δείχνει ότι οι κινήσεις τους δεν (θα) είναι  σποραδικές και ασύνδετες. Εφόσον γνωρίζονται, οι δράσεις τους μπορούν να είναι τουλάχιστον παράλληλες αν όχι συμπληρωματικές.
Και η φωτογραφία του Snowden στα χέρια τους δηλώνει με ποιον συμμαχούν στο πρόσφατο κυνηγητό αυτού.

Μαζί, μοιάζουν να μπορούν να πετύχουν μια καλοζυγισμένη γροθιά σε πολλά επίπεδα (εταιρίες, κράτη-καθεστώτα, προστασία της προσωπικής ζωής των πολιτών).

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Nέα Κίνηση


Nομίζω πως όλοι ξέρουμε ποιός είναι πίσω από αυτό. . . . .

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΑΓΝΕς ΕΠΟΧΕς




υ.γ 2.49  ..βοηθηστε τη καλαματα...

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Review: World War Z (το βιβλίο, όχι η ταινία)




Πριν περίπου ένα χρόνο αγόρασα το World War Z στην αγγλική έκδοση μαζί με το αδερφάκι του και προηγούμενο πόνημα του συγγραφέα, το Zombie Survival Guide. Συγγραφέας είναι ο Max Brooks-γιος του γνωστού Mel Brooks. Τα δικαιώματα του World War Z είχαν ήδη αγοραστεί και η ταινία έμπαινε στα σκαριά. Ίσως για αυτό το λόγο το βιβλίο εκδόθηκε και στα ελληνικά σε σχετικά σύντομο χρόνο. Λίγο πριν την κυκλοφορία της ταινίας λοιπόν, ας δούμε περί τίνος πρόκειται.



Το WWZ διηγείται την «ιστορία» ενός extinction level event, της zombie apocalypse - που όλοι ξέρουμε ότι έρχεται - μέσα από διηγήσεις επιζησάντων σε μια χρονική στιγμή στο μέλλον όπου ο πλανήτης έχει επέλθει σε μια σχετική ισορροπία. Οι διηγήσεις είναι από ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, εθνοτήτων και θέσεων στον post-apocalypse κόσμο. Είναι χρονικά συνεχείς και έτσι μέσα από τις ιστορίες ξεδιπλώνεται όλο το πάζλ των γεγονότων με τη σειρά που έγιναν.



Αυτό στο οποίο το βιβλίο παίρνει άριστα είναι ο ρεαλισμός του. Μιλάμε για hardcore science fiction. Δηλαδή: έστω ότι ξεκινάει η επιδημία των ζόμπι. Τι θα κάνουν οι κυβερνήσεις; Οι στρατοί; Οι απλοί άνθρωποι; Πώς και γιατί κάποιοι θα επιζήσουν; Πώς θα συνεχίσουν να επιβιώνουν; Πώς θα ξαναχτίσουν κοινωνίες; Τι κοινωνίες θα είναι αυτές; Πού; Με ποιους νόμους; Και άλλα δεκάδες ερωτήματα. Και οι απαντήσεις που δίνει είναι προϊόν έρευνας και στυψίματος μυαλού.



Άρα έχουμε ένα βιβλίο που μιλάει πολύ περισσότερο για οικονομία, πολιτική, ψυχολογία, οργάνωση της κοινωνίας και του στρατού, την ίδια την ανθρωπότητα στην πορεία της στο χρόνο από τα δέντρα και τις σπηλιές ως τους ουρανοξύστες και τα διαστημικά λεωφορεία. Τα ζόμπι δεν είναι τίποτα άλλο από το gimmick, το εφαλτήριο για να μιλήσει για τόσα άλλα θέματα.



Και η ταινία;



Λόγω του τρόπου γραφής του βιβλίου είναι αδύνατο να μπορέσει η ταινία να το ακολουθήσει. Το βιβλίο δεν έχει πρωταγωνιστή. Μιλάμε για μερικές δεκάδες ιστορίες σε διαφορετικό χώρο και χρόνο που τις διηγούνται διαφορετικοί άνθρωποι την καθεμία. Μαντεύω ότι θα έχουν πάρει πέντε – έξι από αυτές (μάλλον αυτές που περιγράφουν δράση) και θα τις έχουν ράψει σε ένα κουστούμι στα μέτρα του Brad Pitt. Αναμφίβολα μπορεί να βγει μια πολύ καλή ταινία δράσης με ωραία στοιχεία από το βιβλίο. Πάντως το βιβλίο το προτείνω ανεπιφύλακτα άσχετα με το πώς θα βγει η ταινία.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΠΑΓΚΟΖΜΙΟΠΙΕΣΗ


Καλη η πολιτιζμικοτεκνολογικη παγκοζμιοπιεση αλλα πως βγενης απο το ασανσερ?

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΕΡΤ, μια μάχη αυταρχισμού (και γαματοσύνης)


Το παρακάτω γράφεται με αφορμή την τσαντίλα που μου δημιούργησαν άρθρα σαν αυτό: 
και ατάκες τύπου "δε γουστάρω να πληρώνω (τόσα)", "καλά να πάθουν", "δεν είδα κανέναν να βγαίνει όταν έκλεισαν το Alter" (σ.σ. !@#$%$ ή όπως έχει πει κι ο Τσάκωνας -ε, άντε και γαμήσου!), "γλύφει υπουργούς η ΕΡΤ" και άλλα. Συνειδητοποίησα ότι δε φτάνει να χάσει αυτή τη μάχη επίδειξης δύναμης η κυβέρνηση, αλλά και να μην κλείσει η ΕΡΤ.

Με αφορμή το συγκεκριμένο άρθρο από το protagon (το οποίο είχα ανεβάσει χτες fb με τον υπότιτλο "αηδία"), δε σταμάτησα να τα ακούω που δε βρίσκω τα "καλά" του άρθρου στα οποία με παραπέμπουν διάφοροι.

Ειλικρινά τα χρήματα που δίνω για την ΕΡΤ δε με άφηναν "άφραγκο" στο τέλος του μήνα σε αντίθεση με το χαράτσι των χρόνων της κρίσης. Αντίθετα, έπαιρνα πίσω ότι έδινα ως εξής:
 - άκουγα αραιά και που 3ο πρόγραμμα (αλλά φεύγοντας από τις δουλειά κοντά στα μεσάνυχτα αρκετά συχνά με ηρεμούσε)
 - έβλεπα Αρναούτογλου για να μάθω , το ΣΩΣΤΟ αυριανό καιρό (ποιός δικυκλιστής δε χρειάζεται σωστή ενημέρωση;)
 - προτιμούσα της ειδήσεις της ΝΕΤ και της ΕΤ3
 - άκουγα Κόσμο FM πολύ συχνά.

*Διαφωνώ με το άρθρο γιατί σε προκαταβάλει, λες και σου λέει τι πρέπει να νιώσεις. "σιγά μη λείψουν οι ειδήσεις της ΕΡΤ - έγλυφαν υπουργικούς κώλους". Μα καλά πώς βγαίνει κανείς να το χρησιμοποιήσει αυτό ως επιχείρημα; Δηλαδή τα ιδιωτικά ΤΙ κάνουν;

Πάμε πάλι: "οι σπορτ κάστερ της ΕΡΤ είναι άθλιοι". Θεωρώ ότι ο καλύτερος αθλητικός δημοσιογράφος που έχουμε δούλευε στην ΕΤ1 και παρουσίαζε αγώνες μπάσκετ και στίβου - δε θυμάμαι όνομα. Οι υπόλοιποι δεν μου φαίνονται χειρότεροι από τους αντίστοιχους σε άλλα κανάλια.

Και με αποτελειώνει: "πόσοι συμπαραστάθηκαν στο Indy media όταν έκλεισε". Είναι ίσα και όμοια όλα;;; έχει τόσα χρόνια στους όμως του το indymedia; χρησιμοποιεί τέλος πάντων η γιαγιά στη Μέγγουλη Κονίτσης το indymedia για να νιώσει συνδεδεμένη με τον κόσμο; 

.............

Πέρα από το άρθρο, είναι αδύνατον να δω καλά στοιχεία από το κλείσιμο της ΕΡΤ γιατί φοβάμαι ότι θα μείνουν οι πολίτες στη 'σκιά' της πληροφόρησης. Μέχρι να ξανανοίξει η ΕΡΤ φοβάμαι ότι θα προσπαθήσει ο Σαμαράς να περάσει στα κρυφά νόμους. Και θα το κάνει και με αέρα αυταρχισμού - αποφασίζομεν και διατάζομεν. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό.

3 χρόνια τώρα θεωρώ ότι έχει κρατήσει πιο αντικειμενική - πιο αριστερή αν θέλετε - στάση η ΕΡΤ από το MEGA και το ΣΚΑΙ. Διαφωνείτε; Ας μην ασχοληθούμε με ΣΤΑΡ της Πετρούλας και τον ΑΝΤ1 του Θέμου.
Δεν με πείθουν οι χαμηλές ακροαματικότητες και υψηλά κόστη. Επιλέγω να τα πληρώνω. Συγκρίνει μετά ο Σαμαράς στην ομιλία του, την ΕΡΤ (3 τηλεοπτικά κανάλια και 4 ραδιοφωνικοί σταθμοί τουλάχιστον) με 1 ιδιωτικό σταθμό. "Ουγκ, το ιδιωτικό χρειάζεται μόνο 500 εργαζομένους και έχει περισσότερη τηλεθέαση" (οπότε βλέπεις την ίδια είδηση σε Καθημερινή, Σκάι και την ακούς στον Red για παράδειγμα). ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΥΠΟΧΘΟΝΙΕ. Στην τελική,  δεν κερδίζεις χρήματα με το να διαβάζεις ποίηση στο 3ο πρόγραμμα, μεταμεσονύκτια και χωρίς διαφημίσεις , αλλά γαμώ το κέρατο μου κερδίζεις σε ποιότητα! Ανοίγει το μυαλό σου, χαλαρώνεις, γεμίζεις. Εγώ νιώθω κενός τώρα.

Οι λίστες με τους μισθούς της ΕΡΤ που είδαν τα μάτια μας , δε μου λένε κάτι. Ούτε στα ιδιωτικά θα δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους τα μεγάλα ονόματα; Εξάλλου, από τα χρήματα που δίνω μέσω ΔΕΗ πληρώνονται κι αυτοί. Ας μοιράσουν τους μισθούς στην ΕΡΤ όπως κρίνουν αυτοί καλύτερα.
Το θέμα της σαπίλας είναι σημαντικότατο και ισχύει, όπως με κάθε μεγάλη εταιρία - στην οποία μάλιστα δε μπορείς να κάνεις απολύσεις (!@#$@^%). Ξεκινάς, Πιέζεσαι, προσπαθείς, τα καταφέρνεις, πέφτεις, ξανασηκώνεσαι, φτάνεις κάπου. Και θέλεις να ηρεμήσεις, να αράξεις και καταντάς να τεμπελιάζεις. Αηδία κι αυτό. Και πάει ο νέος με τις ιδέες και τον κόβουν. "Χαλάς την πιάτσα" θα του πουν και αν δε σταματήσει θα τον πετάξουν έξω. Ε να πάνε να γαμηθούν κι αυτοί - όμως δε μπορεί να φταίει η ΕΡΤ για αυτό. Δε μπορεί να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος επειδή του καύλωσε τώρα του άλλου. Συμφωνώ να αλλάξει το σύνταγμα και να απολύονται και οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά δε μπορεί να κλείνει η ΕΡΤ για διαφθορά εκ των έσω. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και η εκάστοτε διοίκηση ήταν κυβερνητικά ορισμένη.

Αν ο Σαμαράς δήλωσε ότι θα γίνει επικερδής η ΕΡΤ πιστεύω ότι στη θέση των ντοκιμαντέρ θα μπει κάποιο τηλεπαιχνίδι, κάτι πιο mainstream για να νιώθουν οι διαφημιστικές ότι είναι ΟΚ να επενδύσουν κι εδώ. Το πράγμα περιπλέκεται αν σκεφτούμε ότι ο Βαξεβάνης δήλωσε ότι πολιτικά παιχνίδια επιβάλλουν στην ΕΡΤ να μην λαμβάνει πολλές διαφημίσεις, ώστε να κερδίσουν το εισόδημα τα ιδιωτικά κανάλια. Ο Αλαφούζος ήδη εχτές πήρε σε χαμηλή τιμή τα δικαιώματα του τελικού μπάσκετ http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/06/60000.html.
Κι αν από τα Χ κανάλια (τηλ + ράδιο) ανοίξουν Υ (όπου Υ<Χ), τότε ο έξτρα εξοπλισμός θα πουληθεί ή ακόμα χειρότερα θα δωθεί. Αλλά ας μη περιπλέξουμε τα πράγματα....

Η ΕΡΤ θα ξαναέρθει και θα την ξαναπληρώνουμε. Και καθώς έχουν ανακατευτεί τα νερά δε θα υπάρχουν οι κλίκες (αλλά θα ξαναδημιουργηθούν - γιατί το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν είναι λύση στην πηγή του προβλήματος) και θα μπορέσει να δώσει γραμμή ο Σαμαράς - και αυτό το φοβάμαι. Και θα φέρει τη ΝΕΡΙΤ εκεί που θέλει. Στο χάος κερδίζει αυτός που μπορεί να μαζέψει γρήγορα μάζα γύρω του (καθώς όλοι κινούνται "τυχαία") και 1 πρωθυπουργός σίγουρα είναι σε θέση ισχύος.

Σε μερικά χρόνια, η ΕΡΤ θα έχει και πάλι κλίκες, θα ακολουθεί κυβερνητική γραμμή, και δε θα παίζει και τίποτα ποιότητας. Αρα τα ίδια ή και χειρότερα. Οπότε το θέμα μου είναι ΚΑΙ το να ΜΗΝ κλείσει η ΕΡΤ , όχι μόνο το να μην κερδίσει ο Σαμαράς αυτή τη μάχη. Θεωρώ σάπια την ΕΡΤ αλλά πονηρή και υποχθόνια την κυβέρνηση. Θεωρώ ότι θέλουν να κρατήσουμε αυτή ακριβώς την κριτική στάση και να μείνουμε καθισμένοι μέσα. Και θεωρώ ότι πρέπει να πάω κόντρα στην οποιαδήποτε αδράνεια.


Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Για την 26η Μάη

Την παρακάτω ιστορία μου την διηγήθηκε ένας τύπος που γνώρισα σε μια συναυλία. Μου συστήθηκε ως Φιλάρετος.

Ήταν 26 Μαΐου αλλά πριν από πολλά χρόνια, μπορεί το 2004. Ο Φιλάρετος είχε αποφασίσει ότι εκείνη τη μέρα θα έσβηνε τη Δανάη. Θα έπινε ένα μπουκάλι για πάρτη της. Από το μεσημέρι, μέχρι το βράδυ. Και όταν το μπουκάλι θα άδειαζε, θα έμενε άδειο το μυαλό κι η καρδιά του απ'αυτήν.
Τελείωσε τη δουλειά του γύρω στις 2 το μεσημέρι. Πέρασε από μια κάβα, πήρε ένα μπουκάλι τεκίλα, ένα χυμό πορτοκάλι κι ένα πακέτο τσιγάρα από το διπλανό περίπτερο. Πήγε σπίτι, έκλεισε κινητό, έκλεισε πατζούρια, έβγαλε το σταθερό από την πρίζα και απλά ξεκίνησε να πίνει. Σιγά σιγά έχτιζε το soundtrack της μέρας. Μου είπε διάφορα τραγούδια που επέλεξε ν'ακούσει εκείνες τις ώρες αλλά δεν τα θυμάμαι. Νομίζω ένα απ'αυτά ήταν το Radio των Alkaline Trio.

 

Το επόμενο πράγμα που θυμάται είναι να ξυπνάει και να κοιτάει το ρολόι στον τοίχο του. Είχε πάει 19.30. Τρόμαξε με τον εαυτό του. Δεν είχε ξαναλιποθυμήσει από το αλκοόλ και πόσο μάλλον από τόσο νωρίς. Φοβήθηκε λοιπόν τόσο πολύ που συνέδεσε το σταθερό του περιμένοντας κάποιον να νοιαστεί και να τον πάρει τηλέφωνο. Μ'αυτή του τη σκέψη, ξανακοιμήθηκε.

Ο ήχος του τηλεφώνου του τον ξύπνησε μια ώρα μετά. Ήταν ο Στάθης, ο κολλητός του.

"Έλα ρε, που'σαι χαμένος; Είσαι καλά; Σε πήρα κι έχεις κλειστό κινητό!" ήταν τα λόγια του. Κι ο Φιλάρετος του απάντησε σχεδόν τρεκλίζοντας "Πίνω από το μεσημέρι, για πάρτη της. Δεν είμαι καλά". "Καλά μαλάκας είσαι;" του είπε ο Στάθης, "έρχομαι από κει με τα κορίτσια"

Σε αυτό το σημείο περίμενα ότι ο τύπος θα το γύρναγε σε τσόντα-παρτούζα για να είμαι ειλικρινής.

Ο Φιλάρετος άνοιξε το κινητό του και αποφάσισε να σηκωθεί και να αντιμετωπίσει το χάλι του. Την ώρα που άνοιγε τα πατζούρια, χτύπησε το κουδούνι και πήγε τρέχοντας προς την πόρτα. Ήταν ο Στάθης με τη Γεωργία και τη Νάνσυ. Η Νάνσυ ήταν αυτό που λες "όμορφη και γλυκιά κοπέλα" και η Γεωργία αυτό που λες "δεν είναι πολύ όμορφη αλλά έχει δυναμισμό". Εκείνο τον καιρό μάλιστα ήταν με ένα γκόμενο ο οποίος ήταν στα καράβια και τον είχε πήξει στο κέρατο. Ήταν λίγο σαν τη Δανάη σ'αυτό.
Τελοσπάντων άρχισαν να λένε στο Φιλάρετο ότι κάνει μαλακίες και ότι πρέπει να ξεκολλήσει από τη Δανάη και τέτοια. Ειδικά η Γεωργία ήταν έξαλλη! "Είναι δυνατόν να κλαις γι'αυτήν;", του έλεγε. Ο Στάθης την άκουγε αλλά δε γούσταρε, δεν την πήγαινε επειδή τη θεωρούσε υποκρίτρια και καριόλα.Αλλά γούσταρε τη Νάνσυ που ήταν κολλητή της οπότε την έτρωγε στη μάπα αναγκαστικά.

 Ο Φιλάρετος αποφάσισε με τα πολλά να το ρίξει έξω, να πάει να βρει τις καβάτζες του. Σκέφτηκε λοιπόν να πάρει μια κοπέλα, την οποία είχε γνωρίσει πρόσφατα η οποία όμως δεν τον τρέλαινε αλλά ήταν γλυκιά και καλό κορίτσι και φαινόταν ότι τον γούσταρε. Το όνομα αυτής Αγάπη. Την πήρε λοιπόν τηλέφωνο και της είπε ότι είχε σκοπό να κατέβει προς το κέντρο, στον πεζόδρομο με τα μπαράκια. Αυτή του απάντησε ότι θα έκανε το ίδιο, είχε κανονίσει με τις φίλες της να πάνε να τα πιούν.

Βρέθηκαν λοιπόν στο γνωστό στέκι και μετά από μπόλικο αλκοόλ και χορό,τα είπαν, γέλασαν και κατέληξαν μαζί. Λίγο καιρό μετά επισημοποίησαν τη σχέση τους. Μετά από αρκετά χρόνια ο Φιλάρετος τη χώρισε. Είχε κουραστεί και ήθελε κάτι άλλο.
Ο Στάθης από την άλλη, μετά την απόρριψη της Νάνσυ, τα έφτιαξε με την Γεωργία η οποία του ρίχτηκε σε ανύποπτο χρόνο. Πλέον είναι παντρεμένοι με παιδί.

Σε αυτό το σημείο ο Φιλάρετος μου έλεγε ότι δεν έχει γνωρίσει άλλη γυναίκα σαν την Αγάπη και πως τη λάτρευε αλλά δεν μπορούσαν να είναι πια μαζί. Είχαν κουραστεί και οι δύο. Μου έλεγε πόσο πολύ θα ήθελε να την έχει γνωρίσει σε άλλη φάση της ζωής του, για να την κάνει μάνα των παιδιών του. Μου εκμυστηρεύτηκε βέβαια ότι της είχε φερθεί λίγο σκάρτα όλα αυτά τα χρόνια και ότι δεν ήταν απολύτως πιστός απέναντί της. Κάπως σαν τη Δανάη.Μου είπε επίσης ότι με τον Στάθη δεν βρίσκονται πλέον, λόγω της Γεωργίας η οποία τον απομάκρυνε απ'όλους, αλλά μιλάνε που και που στο τηλέφωνο.
Δεν ξέρω αν έχει ηθικό δίδαγμα η παραπάνω ιστορία, δεν ξέρω καν αν είναι αληθινή. Απλά είπα να την αναφέρω επειδή όλα τελείωσαν και ξεκίνησαν στις 26/5.

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ

http://www.gagarin205.gr/barb-wire-dolls/

7 Ιουνίου η μπάντα που μας έκανε περήφανους διεθνώς επιστρέφει "σπίτι " της.


Κυριακή 7 Απριλίου 2013

FEAR AND LOATHING IN VILLA MESCALIN v1.06

...."γαμημενο tractatus....την φιλησα σιγουρα,την γαμησα ομως;Κι αν την γαμησα εβαλα καποτα;...κι αυτα τα μουνοπανα που να βρισκονται τα παλιοπρεζακια;μονο ναρκωτικα,μπυρες,μουνια και rock'n'roll....την γαμησα ή οχι,εβαλα καποτα....ποναει η κωλοτρυπιδα μου απο τις αιμοροιδες ή εγινε καμια μαλακια;"......το δωματιο φαινεται γνωριμο.Αρχιδια,τα κατακαθια απο το κρυσταλλακι αργουν να φυγουν απο τους νευρωνες και τα παντα φαινονται σαν μια καθημερινοτητα.Το ροζ δασος εχει εξαφανιστει,μαζι με ολη την παρανοια και τα τεμαχισμενα,κρεμασμενα απο τα κλαδια,ανθρωπινα μελη. "Σιγουρα πρεπει να την γαμησα,νοιωθω ετσι". Κανω να σηκωθω,μα το μυοσκελετικο δεν λειτουργει.Η εντολη φευγει απο τον εγκεφαλο αλλα δεν φτανει ποτε εκει που πρεπει.αφηνω την προσπαθεια και σκεφτομαι....."που ειναι η παλιοκαργιολα,την γαμησα ή οχι;Το οπλο,που ειναι το οπλο ρε μαλακα,στο εφαγε μαλακα,στο εφαγε και τωρα εισαι απο κατω,μαλακα,το οπλο!"ακουγονται ομιλιες εξω απο το σπιτι..."εδω δεν ψαξαμε ρε μαλακες για χτυπα την πορτα να δουμε μπας;"Τα παιδια,ειναι τα παιδια σκεφτηκα και αμεσως αρχισα να φωναζω.δεν μπορει να συμβαινει ρε φιλε,δεν μπορει.Δεν ακουω την φωνη μου "εδω ρε μαλακες,ΕΔΩΩΩΩΩ.δεν με ακουω γαμω το χριστο!δεν μπορω να κουνηθω κι αν την κανω απο εδω τερμα τα ναρκωτικα,Τ Ε Ρ Μ Α!...." οκ λιγο tractatus και λιγο φου,λιγο μωρε μαλακα,οχουου!"
.....η πορτα ανοιξε και κατω απο το δοκαρι,αυτη.Αυτη η καριολα που πρεπει να τη γαμησα ή οχι; Mε ή χωρις καποτα; Χτυπαει το κουδουνι,αυτο το ακουω,αλλα ακουω και τη γκομενα "μην φωναζεις,θα τους ανοιξω,παω να τους ανοιξω." Κατι μισοειπε γυρνωντας και χαθηκε πισω απο τον τοιχο,ακουσα την πορτα. "εδω μαλακες εδω" ακουσα και την φωνη μου.Παραλληλα καταφερα και να σηκωθω.Ετσι γινεται σου γαμαει ολο το κορμι,αλλα εξαφανιζεται στο δευτερολεπτο.Την μια εισαι κομματια και την επομενη στιγμη νοιωθεις σαν να ξαναγεννηθηκες,χασκογελασα,"γαμημενο tractatus!"


....μισο.Για να μην περιμενετε δειτε το παρακατω.





   "Γαμω τα εξαπτερυγα,τον αγιο Ανουφριο και την θεια κοινωνια!που εισαι ρε μαλακα και ποια ειναι αυτη;"ρωτησαν τα παιδια. "δεν ξερω που ειμαι και δεν ξερω ποια ειναι αυτη." "Τον βρηκα να βαριανασαινει,κατω στο υπογειο,δεν ξερω πως καταφερε να ξεκλειδωσει,ειχε κι ενα οπλο μαζι του δεν το πειραξα ειναι κατω στο υπογειο.Τον ανεβασα εδω,του εδωσα λιγο νερο,τον εγδυσα και...τον εβαλα για υπνο." ενα λαγνο βλεμμα εσκισε την ατμοσφαιρα.Ο εγκυρη πηγη εστριψε το βλεμμα και με εκοψε απο πανω μεχρι κατω,τραβωντας δυο τουρμπισιες τζουρες απο το τσιγαρο του."Φουντα ειναι;δωσε μια πασα ρε χαραμοφαη,κροκοδειλε!"ξαναρουφηξε κι ειπε "πρεζακια mindform" καθως κουνουσε το κεφαλι. "παω να φερω το οπλο και κατι να φατε,αραχτε και ερχομαι"..."μισο κοπελια θα ερθω κι εγω μαζι σου,γκανι και γκομενα κακος συνδυασμος." Ειπε ο οδηγος μας.Στο δωματιο τωρα πια,ειμαι εγω,ο εγκυρη πηγη και ο SS.Η αναζητηση της Βιλλας ειχε παει πολυ πισω...η βουβαμαρα ηταν χονδρη σαν Y-TONG.Τα βλεμματα υποψιασμενα και βαρεια,ολοι κοιτουσαν ολους και την ωρα που διεκρινα μια σταγονα ιδρωτα στην μασχαλη του SS,ο εγκυρη πηγη στραφηκε στο μερος μου πλησιασε πολυ γρηγορα διπλα στο αυτι μου και κοιτωντας τον SS,μου ειπε.......
"Την γαμησες,ρε πουστη,ειμαι σιγουρος!"

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Η Συνάντηση



Ο Μέσκαλιν κατέφθασε στο μπαρ του Χοίρων λίγο μετά τις εφτά. Την στιγμή που ο κύριος Μάνος πλάκωνε τον εαυτό του στο ξύλο. Κοίταξε προς την πλευρά του με το γνωστό μπλαζέ ύφος του. Προς στιγμήν σκέφτηκε να σταματήσει και να παρέμβει, αλλά όταν το σκέφτηκε ξανά είπε στον εαυτό του «Άσ’το καλύτερα μην φάμε καμιά αδέσποτη...» και πήγε και κάθησε καρφί στο μπαρ.

Το ραντεβού με το Λούμπα βέβαια, δεν ήταν παρα μια πρόφαση για να την κάνει, ενώ όλοι θα είχαν στραμμένη την προσοχή τους αλλού. Και μετά... μην τον είδατε. H δουλειά ξεπλύματος μαύρου χρήματος από τα στοιχήματα, θα έπρεπε να συνεχίσει χωρίς αυτόν.

Τώρα βέβαια γιατί πραγματικά είχε αποφάσισει να αποχωρήσει ο Μέσκαλιν είναι μια άλλη ιστορία.

Έξω από την μπαρ όμως, είχε μαζευτεί κόσμος.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

To Tέλος Της Προπαγάνδας

Το παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε στη Β. Κορέα και καταδεικνύει την Αμερικανική κατάντια είναι αποκαλυπτικό:


Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΙΓΚΛΙΣ .ΛΕΣΟ ΝΟΥΑΝ

{ Για αλλη λεγκιη και λογο κρισης απο σιμερα προσφερω δωραιαν μαθιματα αγκλικων σε αφτους που κσερουν απτεστα.}

ΛΕΣΟ ΟΥΑΝ.  
 ΖΩΑ ΣΤΑ ΑΓΚΛΙΚΑ.

gata=KAT

skilos = NTOK

Kota= ΤΣΙΚΕΝ

gomena= ΤΣΙΚΕΝ (το ιδιο  με τη κουζινα!!)

alogo= XOΡΣ

peristeri= ΠΙΤΖΕΟΝ

kallithea=δε σειμ ΚΑΛΙΘΕΑ

delfini= NTΟΛΦΙΝ

papia= NTAK

??

@ =εε .....λιτλ ντακ?...εε...μοτορμπαικ......ωχ...φακ.. ΓΑΜ@ ΤΑ Κ@ΛΟ @@@@ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.




Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟ


Κοντοσταθηκα μπροστα απο το παγκακι ,λαχανιασμενος απο το πρωινο περιπατο,και καθησα να ξεκουραστω για πεντε λεπτα.Tελικα ειμαι  εδω πανω απο δυο ωρες ,ακινητος και παρακολουθω τους ανθρωπους να φευγουν ,και να ερχονται αλλοι ανθρωποι στη θεση τους.Διαρκως κινουνται,οσο πιο νεοι ειναι ,τοσο πιο γρηγορα κινουνται.

Σουρεαλισμός 10 μποφώρ


Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Short Sharp Troll



Επειδή στην έρημο, η ζέστη σίγουρα δε παλεύεται, 
ένα δροσερό άκυρο χιουμοράκι είναι ότι χρειάζεται..
Ρίξτε κάτι πάνω σας και χαρείτε το!!

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ


Πρέπει να περάσουν 15-20 χρόνια για να εκτιμηθεί το μεγαλείο αυτής της σειράς, αλλά καθότι το Tractatus πάντα στάθηκε δίπλα στην πρωτοπορεία και εξακολουθεί να αγκαλιάζει τους σύγχρονους καλλιτέχνες, δεν θα μπορούσε να σας στερήσει έστω ένα δείγμα.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Το χαρακτηριστικό "τσακ"


Μια ακόμα ποιοτική αναδημοσίευση για τους απανταχού τρολοφάγους, 
από τους ντέτεκτιβ-φωτορεπόρτερς της καθημερινότητας  supercult.gr

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αυτό που αγάπησα στον Κώστα Τσάκωνα


Αναδημοσιεύω από http://luben.tv/citylife/streetwise/4612/
Κλάϊν το άρθρο, αλλά αυτό τα έσπασε! Για αυτό στηρίζω κι αγαπώ..


Η παρουσιάστρια φόρεσε το νοσταλγικό της χαμόγελο και τον ρώτησε:

“ αν όμως σας πήγαιναν πίσω στην αρχή, 
   θα ξαναδιαβαίνατε τον ίδιο δρόμο, ε; ” 

Ο Κώστας Τσάκωνας απάντησε δίχως ίχνος ειρωνείας πως:

“ μπα, αν το ξερα θα πήγαινα να δουλέψω στο   
   συνεργείο του ξαδέρφου μου ”

 

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Μπαρμπαδέλια - Είσαι κάτι μαγικοοοό...

New quote from the guitarist of The Murder Junkies who saw Barb Wire Dolls last show at Fubar Downtown:

"The hardest thing to do in punk rock today is make an impact. A band HAS to have it all --great songs, great sound, balls, and excitement. And it has to be real. Barb Wire Dolls has it all. And like the punk rock I grew up on, the impact is rare and special." - FRANCIS DUANE


 

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Βίβα λα Ρεβολουσιόν μέρος 2ον


"Μυρίζει" επανάσταση.


 

Υ.Γ νομίζω πάντως ότι είναι και επαναστατικό και πιο punk από άλλα "punk" videos.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Νέα πολιτικά δεδομένα

Αναρχικός


Βουλευτής
Αναρχικός βουλευτής