Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Νέα πολιτικά δεδομένα

Αναρχικός


Βουλευτής
Αναρχικός βουλευτής

17 σχόλια:

  1. Έτσι! Πες τα! Έτσι απλά, να τα καταλαβαίνουμε οι απλοί άνθρωποι, με 3 φωτογραφίες τους ξεμπρόστιασες όλους! Να τελειώνουμε με τους αναρχοσυριζαίους κι όλους τους άπλυτους κι όλους αυτούς! Τελειώσατεε! Τώρα, που χρειάζεται σκληρή δουλειά και η πατρίδα μας κινδυνεύει, όλοι οι Έλληνες μαζί, μιά γροθιά, δεν έχει σημασία πια, αριστεροί-χειρες, δεξιοί, πατριώτες, όλοι είμαστε ενωμένοι γιατί είμαστε Έλληνες! Όλοι μαζί, μονιασμένοι, στην αγκαλιά της μεγάλης γαλάζιας οικογένειας, της Ελλάδας μας!Δεν υπάρχουνε μόνο οι μπάχαλοι και τα τσιράκια τους οι αριστεροκουλτούρες που τους χαϊδεύουνε, υπάρχει κι η Ελλάδα του Λεωνίδα, του Μεταξά, του Κουβέλη! Ναί, άλλο να είσαι αριστερός συγκροτημένος μα πάνω από όλα Έλληνας κι άλλο άπλυτος! Και καλά έκανε που τους άφησε αυτούς τους λελέδες του Σ(φ)ΥΡΙΖΑ και ανταμώσε τον Αντώνη και τον Φαήλο, δυό ΈΛΛΗΝΕΣ με κεφαλαία, για να σωθεί ο τόπος, να παλέψουνε να νοικοκυρευτεί ο Έλληνας και να στρωθεί στη δουλειά! Δουλειά, όχι συνθήματα και πορείες! Αυτά θέλουνε οι εβραιοκομμουνιστές και οι ανάρχες, να είναι ο Έλληνας γκιαούρης! ΞΥΠΝΑΑΑΑ, ΕΛΛΗΝΑ, ΞΥΠΝΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε μα ντε!!!! Μπράβο, ρε λεβέντη Έλληνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κιεγώ δεν τους γουστάρω τους κομμουνισταράδες, μου τα'πε μένα ο παππούς μου που τα θυμάται από τα χρόνια τα παλιά, πίνανε αίμα στη Ρωσία σε κρανία πατριωτών! Αλλά αυτό τον κυριούλη το Κουβέλη, εγώ τον πάω! Ωραίος, πρέπει να είναι διαβασμένος άνθρωπος, ήρεμος πάντα, τέτοιους χρειαζόμαστε μέσα στην καταιγίδα που περνάει ο λαουτζίκος κι η Ελλαδίτσα μας! Να είναι βράχος δίπλα στους Τιτάνες του Αντώνη, να τους βλέπουν οι οχτροί μας και να τρέμουν! Να μην ξανάρθουν οι Τούρκοι και οι Εβραίοι οι Μασώνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας Κουβέλης κι ένας Παπαδόπουλος μας χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ! ΠΕΣ ΤΑ, ΕΛΛΗΝΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι ο Ψαριανός, παιδιά, καλά τα λέει κι εγώ τον είχα για άπλυτο αλλά δεν είναι, είναι σοβαρός και ακριβοδίκαιος ως Έλλην!! Αυτός κατάλαβε ότι η πλάκα και η "ανεμελιά" έχει τα όρια της, τα σκέφτηκε ο άνθρωπος, τα'βαλε κάτω και πήρε τις αποφάσεις του, χώρισε την ήρα από το στάρι!
    Ενώ κάτι "αλλοι"..εκεί το βιολί τους!.. Τοι βιολί τους ή ότι τους υπαγορεύσει η Σιών?!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν τα λαμόγια είναι ότι άμα ενωθούν οι Έλληνες δεν τους σταματάει τίποτα! Ο Κουβέλης, ο Ψαριανός είναι Έλληνες και το κατάλαβαν έστω αργά, αλλά το κάνουν πράξη και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Το αποτέλεσμα μετράει, κύριοι, όχι τα λόγια των ψωραλέων της Κουμουνδούρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ! ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ, ΠΑΙΔΙΑ, ΛΙΓΟ ΝΙΟΝΙΟ!
    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΗΛΟ!
    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ, ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΣΠΟΝΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τουλάχιστον αυτοί, ο Κουβέλης και ο Ψαριανός καταλάβανε ποιος είναι ο ισχυρός κι ότι κανένας δεν τα βάζει με την Ελλάδα.. Η αριστερά που δεν γνωρίζει τι ποιεί η δεξιά, θα το καταλάβει τώρα που ο λαός ξύπνησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΧΙ ΑΙΜΑΤΑ,ΠΑΙΔΙΑ! ΤΩΡΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που είναι οι συριζαίοι να βοηθήσουν τη κυβέρνηση που προσπαθεί να καθαρίσει τους στάβλους του Αυγεία (βλ.Δημόσιο)? Μόνο να λοιδωρούν ξέρουν και να ψηφοθηρούν στα πηγαδάκια των κρατικοδίαιτων, αντί να συνταχθούν δίπλα στο Φαήλο ως Έλληνες και να συμβάλλουν σε αυτήν την ηράκλεια προσπάθεια??
    Γειά σου, Κουβέλη! Το παράδειγμα σου να το ακολουθήσουν κι αυτοί οι πρώην "σύντροφοι" σου, πριν είναι αργά!! Να πετάξουν κι αυτοί τα σφυροδρέπανα στο χρονοντούλαπο και να σταθούν στο ύψος τους σα τους 300! ΜΟΛΩΝ ΧΑΖΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. WOW what a spamming.

    Σε ευχαριστώ φίλε για τα σχόλια. Θα σου απαντήσω αν θες σε ένα ένα από αυτά. Πάντως αν δεν καταλαβαίνεις ότι το να δηλώσει ένας βουλευτής "αναρχικός" είναι το ίδιο γελοίο με το να δηλώνει ένας χρυσαυγήτης "ανθρωπιστής" ή ο Σεφερλής "ηθοποιός", δεν θα πολυκαταλήξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βασικά, από το να σου απαντήσω σε ένε-ένα, θα σου το πω συνολικά:

    Φίλε, κάθησες μιάμιση ώρα σε ένα μπλογκ που ένας βλάκας (εγώ) έκανε μια ανάρτηση. Έγραψες 15 τρολιές, με μόνο σκοπό να αρχίσεις καυγά και απέτυχες γιατί:
    1. Οι τρολιές σου είναι λάθος, θες ακόμη δουλειά
    2. Δεν ασχολείται κανείς μαζί σου.
    Θα μπορούσες να ξοδέψεις αλλού τον χρόνο σου - σε ευχαριστώ που τον πέρασες με το να ασχολείσαι με μένα. Σοβαρά πάντως, ή βρες κάτι να κάνεις, ή θα δυσκολευτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή