Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

1 ΦΟΡ ΔΕ ΜΟΝΙ, 2 ΦΟΡ ΔΕ ΦΑΪΜ


Κίναιδοι,

φάγατε,  ήπιατε, ξεχειλώσατε της ήδη κρεμασμένες σας κοιλίες, βάλατε το κραγιόν πάνω από το λίπος  της γαλοπούλας που έχει πασαληφθεί στα χείλη, κοιταχτηκατε στον καθρέφτη και είπατε "ε ναι ρε μαλακα, γι' αυτο αξιζε". Αξιζε η σφαλιαρα οταν είχατε την λωρίδα, αξιζε τα σπασμενα δοντια απο το moshing στην βίλα, αξιζε η φτηνή ρετσινα απο το περιπτερο με λεμοναδα. Καθησατε στην πολυθρόνα, ανοιξατε μια μπυρα (Sink the bismark, γιατι ολα ειναι πολιτικα), απλωσατε τις γυμνες πατουσες σας, σκληρες και πονεμενες απο τα all star, μπροστα στο τζακι, πνιγοντας συγχρόνως ολους μες την αιθαλομίχλη (άλλωστε το περιβάλλον το προστατέψετε την 5ετια που ήσασταν βετζετεριαν, εκτός βέβαια απο κεινα τα σουβλακια που φαγατε οταν κανατε ελευθερο) και πατησατε το on στην smart tv, favorites, youtube. Μπλοκακι στο χερι και το στυλο Hondos απο διπλα, ειχε μεινειν ενα τεταρτο ακομα απο το ντοκιμαντερ και ειχατε μια υποψια, εως τωρα ο αλλος, αυτος που σας ειχε κλεψει την Φ τοτε στο ελευθερο κι ας ησασταν κολλητοι στην μπαντα, ειχε μιλησει τουλαχιστον οκτω λεπτα παραπανω απο σας, και αν δεν ειχε το κομματι που λεγατε για τα φοιτιτικα αποκλειεται να τον φτασετε. Αλλα βεβαια αυτο ηταν αναμενομενο, ο Sergio ηταν παντα φιλος της Φ και συνεχισε να κανει παρεα με τον αλλον ακομα κι οταν εσπασε η μπαντα. Παυση, παλι μιλατε στην καμερα (ποσο ειναι αυτο? 37 δευτερολεπτα.) το γραφετε στο μπλοκακι, Play, 7 λεπτα μειναν και ειστε 7 λεπτα και 23 δευτερολεπτα λιγοτερο. Τον πουστη! δεν επρεπε να συμφωνησετε καν για την ταινια, και γιατι εβαλε τετοιο τιτλο ο μαλακας? και καλα μια ληψη με τον σκυλο δεν μπορουσε να κανει, μονο το στουντιο εδειχνε, και ασε που ειναι παρανομο και η εφορια κατι τετοιους ψαχνει. Για αυτο ειπατε οτι το κλεισατε, τωρα μονο πιτσιρικια με μοικανες και κανα γνωστο, αλλιως μπλεκεις

Τελος το 2013, αλλα ποιος θα το πιστευε, το πανκ στην ελλαδα σας εφτιαξε. Ως γνωστον η τελευταια γουλια του sink the bismark ειναι στυφη, την αφηνετε στο μπουκαλι και βαζετε λιγο χατζηφραγκετα.





αντε και σε καλη μερια.

9 σχόλια:

  1. Πάντως δεν ξέρω κατά πόσο είναι political correct το ντοκυμαντερ.

    Δεν έχει κανέναν από Χάσμα, δεν ξέρω αν έχει την άδεια από villa για τα πλάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αυτό σε μάρανε ρε γελοίε εδω δεν έχει κανέναν από την R'n'R - Garage σκηνή που τα παιδιά έχουν χύσει τόνους ιδρώτα και κόπο για να φτάσει εδώ που έφτασε η σκηνή.
    Αυτοί δεν έχουν δικάιωμα στην ηλιθιότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι δύο είστε εκτός τόπου και χρόνου, ο τύπος που έκανε το ντοκυμαντέρ κάνει όλα τα διαφημιστικά της cosmote πάω στοίχημα ότι τα άτομα που μιλάνε πούλησαν και τα τραγούδια τους για το επόμενο διαφημιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ούτε μια αναφορά στους cosmic teds ΑΙΣΧΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα παππουδια ειναι μουσικα ανεργα, εκτος καποιων εξερου, τα νιατα εχουν μπλεξει τα παπαρια τους,τα ναρκωτικα σε μερικες περιπτωσεις κανουν παρτυ στα δισυλλαβα,η ατακα "ολοι μπορουσαν να παιξουν το οργανο τους" ειναι ενδεικτική της αποσυνθεσης, ο πουλικακος αρκουσε με την πρωτη δηλωση για να ειναι ολο το κουραδι 30" και να γαμουσε κι αυτη η κατσαρη τριχα απο τα αρχιδια μου που μασανε σε ολο το πανηγυρι, του στυλ...."δεν ειχαμε οοοργανααα,δεν ειχαμε stuuudiooo, δεν είχαμε μαγαζααα, μας δεεερναν, μας δειειειχναν" αντε και γαμησου ρε βασιλακη καιλα του punk....ολα τα σαψαλα το κεφαλι κατω,nostalgia και τον χριστο στον ταφο σε αποσυνθεση καραγκιοζηδες! Ενας γερομαλακας δεν σηκωσε την μπυρα να την σκασει στον cameraman και να κανει το studio πουτανα κακογαμημενη....αλλα ετσι ειναι,δεν τον αφηναν να μπαίνει στα μαγαζα, ολοι τον δερναν ο θειος του τον σοδομιζε και τώρα θελει να μου πασαρει το ψυχολογικο του ερεβος λες και κατι εκανε.....κατουραω στην κωλοτρυπιδα του και του ψιθυριζω "η αληθεια βρισκεται στο πως ξυριζεις τα αρχιδια σου!....ο επομενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλάρα επειδή δεν σε βάλανε στο ντοκυμαντέρ μάλλον φταίει ότι ασχολείσαι πολύ με τα αρχίδια σου και τις τρίχες σου. Ενώ τα ΑΡΧΙΔΙΑ είναι στο ντοκυμαντέρ, ξεκουράσου και σκέψου ψύχραιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτο λεω κι εγω ρε φιλε τα αρχιδια κι οι fαns τους ειναι στο ντοκυμαντερ,οι σοβαροι πανκηδες ειναι στην καρδια μας.και τωρα σοβαρα,σου αρεσε ολη αυτη οι μουργα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα φιλε, επειδη δεν ειχε εσενα και τα φιλαρακια σου και εισαι πικροχολος δεν χρειαζεται να χαρακτηριζεις ολους τους υπολοιπους. if the punks were united...

      Διαγραφή
  8. που πηγε το κουμπακι σινδεση γαμο τη μαναμου.χοιρωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή