Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΛΟ POST ΓΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ PC!

14 σχόλια:

  1. Αγαπητέ mindform μου προκαλεί εντύπωση η ελαφρότητα που αντιμετωπίζετε το θέμα της διάθεσης πληροφοριών στο διαδύκτιο. Είναι κρίμα πάντως διότι θεωρούσα ότι θα μπορέσουμε να συννενοηθούμε, εσείς όμως λειτουργείτε σαν να έχετε να ανβάσετε το δελτίο ειδήσεων του star channel. Το θέμα των ανήλικων που περιδιαβαίνουν στο δίκτυο και είναι εκτεθειμένοι σε κάθε λογής σκουπίδι είναι αρκετά σοβαρό ώστε να το αντιμετωπίζουμε ελαφρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι είμαστε ακόμαααα ζωντανοί, στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημααααα κι αν μας αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημαααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να συννενοηθούμε ρε κοπελιά όταν μου λες ελαφρό τον Mike Ness και τους S.D!Είπα κι εγώ ότι έχουμε να κάνουμε με καμία μαμά γύρω στα 30-35 αλλά...άργησες από ότι φαίνεται.Μάθημα μουσικό πρώτα και μετά προβληματισμοί κοινωνικοί για σένα από εδω καιι εμπρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ. Mindform ελαφρά λέω παίρνετε το όλο θέμα που συζητάμε για τους ανήλικους και το internet μην αρχίζουμε τις υπεκφυγές. To γεγονός ότι εσείς δεν έχετε πρόβλημα να επισκέπτεται το ανήλικο παιδί σας ιστότοπους με αμφίβολο & προσβλητικό περιεχόμενο και εν τέλει ακατάλληλο περιεχόμενο (και μην αρχίσουμε τα γραφικά του τύπου ποιος θα κρίνει τι είναι κατάλληλο & ακαταλληλο γιατί νομίζω ότι αυτό και εσείς μπορείτε να καταλάβετε τα όρια) δεν συμαίνει ότι όλοι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με αυτό τον τρόπο. Θα σας παρακαλούσα πολύ να λοιπόν να αναθεωρήσετε την στάση σας και στο μέλλον να είστε πολύ προσεκτικότερος σε αυτά που λέτε κάνετε και προβάλετε από το παρών (η συναφές) βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έρχετε το fear and loathing in villa mescalin 5 κάτσε να δείς πως θα αναθεωρήσω την στάση μου,τι θα κάνω και πως θα προβάλω το θέμα...σε βλέπω να πετάς το pc απο το παράθυρο!!!Εντωμεταξύ δεν ξερω γιατί(μου συμβαίνει πρωτη φορά) αυτός ο πληθυντικός ευγενείας δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με καυλώνει!!Λες να έχει δίκιο ο rokabilly πως αυτό είναι ένα είδος ψηφιακού πεσίματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίμα διότι θεωρούσα ότι έχω να κάνω με ενήλικες πνευματικά ανθρώπους αυτή την στάση σας δεν την κατανοώ δυστυχώς το μόνο που μου μένει είναι να κάνω αναφορά στην google.
    Ήλπιζα ότι θα υπήρχε κάποιος πιο εύκολος τρόπος να λύσουμε τις διαφορές μας αλλά διακρίνω μια εφηβική αδιαλαξία από την πλευρά σας δεν μου αφήνετε περιθώρια. Καταλαβαίνετε ότι και εγώ από την πλευρά μου δεν έχω άλλο τρόπο αντιμετώπισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Lol...καλό...αλλά πραγματικά βαρέθηκα...η κόντρα πλέον είναι προσωπική αναμένω την αναφορά σας και ξεκιναω διαδικασίες διαδικτυακής υποστήριξης από την κοινότητα. Λαμβανω το ανωτέρω comment ως απειλή στην ψηφιακή προσωπικότητα μου και κατ'επεκταση ως παρενόχληση με δόλο ώστε να με παρασύρετε σε ασεμνους προς εσάς χαρακτηρισμούς!καλή η παγίδα σας αλλά δεν θα υποκείψω. Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και σας απαξιώνω. Εν κατακλείδι υψώνουμε την γροθιά και φωνάζουμε πως οι προβοκάτορες του Διαδικτύου δεν θα καταφέρουν την βίαιη φίμωση μας. Τα σέβη μου και την ντροπή μου για τα ύπουλα μέσα που θα μεταφέρετε δυστυχώς και στο μπουκωμένο από γυαλινους και ψευτικους κόσμους τέκνο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δλδ να υποθέσω ότι τα βιβλία ιστορίας και θρησκευτικών του σχολείου και οι παρελάσεις στις εθνικές γιορτές δεν ενοχλούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είστε όλοι ηλίθιοι ρε γαμώ την πουτάνα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανωνυμος Αλκοολικος31 Ιανουαρίου 2011 στις 9:45 μ.μ.

    Μπηκα γιατι με ειχε πιασει μια φαγουρα στο αριστερο μου αρχιδι και για να δηλωσω τη συμπαρασταση στο ανωνυμο μωρο που διαμαρτυρηθηκε απο πανω και στον τιμιο και αγιο αγωνα που εχει ξεκινησει εναντια στη σαπιλα και θολοκουλτουρα που εχει αρχισει να εξαπλωνεται επικινδυνα και στη blogoσφαιρα.

    υ.γ.1 'Αρχιδι' η λεξη διατυπωθηκε χωρις ιχνος σεξισμου αφου αναφερεται σε ανατομικο οργανο,ουτε και προσβολης αφου δεν υπαρχουν βρωμικες λεξεις αλλα βρωμικα μυαλα

    υ.γ.2 και για τους συντροφους που νομιζουν οτι αλλαξα μυαλα να τους πληροφορησω συνωμοτικα οτι αυτη δεν ειναι παρα μια απο τις πανουργες στρατηγικες μου να χτυπησω τον εχθρο απο τα μεσα(στη προκειμενη περιπτωση πουριτανες ,ανεραστες ,πρωην δαπιτισες νοικοκηρες). δηλ αφου κερδισω τη συμπαθεια της θα αρχισω να διαβρωνω το τροπο σκεψης της με ιδεες οπως ελευθερια εκφρασης , ελευθερη διακινηση ιδεων και λοιπων ελευθεριων (εκτος της αρβανιτακης).Δεν θα μπω σε αλλες τεχνικες λεπτομερειες του σχεδιου μου αλλα σας διαβεβαιω οτι πολυ συντομα η τυπισα θα βρισκεται στα τεσερα
    (...μαζευωντας τα κοματια του γυαλινου και ψευτικου κοσμου της βεβαια,που πηγε το βρωμικο μυαλο σας?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι σημερινοί νέοι είναι η πρώτη γενιά να μεγαλώσει με το Διαδίκτυο ως μια ρουτίνα μέρος της ζωής τους. Έχουν ληφθεί για την τεχνολογία αβίαστα, και σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ μπροστά από τους ενήλικες σε απευθείας σύνδεση εξερευνήσεις τους.

    Αυτό το χάσμα των γνώσεων μπορεί να είναι εκφοβιστική για τους γονείς, οι οποίοι έχουν να αγωνίζομαι για να διατηρηθεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ενήλικες είναι άνευ αντικειμένου στο παρόν ενσύρματη νέο κόσμο. Στην πραγματικότητα, η συμμετοχή μας είναι ζωτικής σημασίας, επειδή τα παιδιά χρειάζονται την καθοδήγησή μας.

    Για να βοηθήσει τους γονείς, τους δασκάλους και τους βιβλιοθηκάριους να ανταποκριθεί στην πρόκληση της εκπαίδευσης των παιδιών σχετικά με το Διαδίκτυο, MNet έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης του κοινού που ονομάζεται Web Ενημέρωσης. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει πρακτικά μέσα για να βοηθήσει να δώσει στα παιδιά την «cybersmarts" που χρειάζονται για να κάνουν ασφαλείς και υπεύθυνες αποφάσεις online.

    Χρησιμοποιήστε το Web πόρων ευαισθητοποίησης σε αυτή την ενότητα για να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη του Διαδικτύου για τα παιδιά σας, και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν on-line.

    ΑπάντησηΔιαγραφή