Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Χιστορία

Θυμαμε από τη μιθολογια Ι που καναμε στο διμοτικο πως ο Διας ηταν και πολύ τζαναμπετης.Εκανε συνεχια πουστιες και κερατονε τη γυνεκα του με διαφορες παντρεμενες ή ανυπερασπιστα ανηλικα κοριτσακια που τα εκλεβε και προκριμενου να τα πηδηξει μια μεταμορφωνοτανε σε χριση βροχη,την άλλη σε ταβρο,σε αστραπη,σε πετρα,σε δονητη,σε μπουκαλι -ότι χορουσε ο νους του.

Πολύ πιο γνωστή εινε η υπόθεση της αρπαγησ της Εβρώπης. Αφτή εκει που έπαιζε με τις φίλες της στα λιβάδια και μάζευε λουλούδια, ο Διας την ειδε και αμέσος τον κτύπησε ο έρωτας. Για να πλησιάσει την κοπέλα ντυθηκε ήμερος ταβρος. Αυτή άρχισε να χαϊδεύει το δυνατό ζώο και ανέβηκε στη ράχη του. Αμέσως, ο Δίας-ταβρος άρχισε να τρέχει σα παλαβος και ξαναμενος να προλαβη να γαμηση . η Εβρώπη έκλαιγε γιατι δεν ηθελε (αν κε εγω κσερω ότι ηθελε,απλα σα γιναικα ηθελε και αφτη λιγο συνεσθημα πριν την εισχορηση). Ο γεροξεκουτης διεσχισε τη θαλασσα και έφτασε στην Κρήτη. Εκεί μέσα σε μια σπηλιά που γεννήθηκε έσμιξε με τη νεαρα βασιλοπούλα και μετα κανανε και κατι κρητικοπουλα τον Μίνωα και τον Ραδάμανθη.

Επισης στη Κρήτη όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του ,καφχιοτανε ότι ζεβγάρωσε με μια Κριτικιά, την Κρήτη, που έδωσε το όνομά της στο νησί και απέκτησε ένα γιο, τον Κόρα, το γενάρχη ενός λαού .

Ομος η Κριτικοι εχουνε βεντετες ,και δεν τις κσεχνανε ευκολα.
Μετα από όλα αφτα που εχει κανη ο Διας κατά καιρους λοιπον ,δε μου φαινετε περιεργο που χθες του την ειχανε στημενη,οι κριτικοι στου Ρεντη.

9 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα με τις μαλακίες που κάνει ο Δίας είναι ότι συνήθως την πληρώνει κάποιος άλλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεγονός. Ο Δίας ανέκαθεν γαμούσε και έδερνε. Φαίνεται το σώμα προσπαθεί να τιμήσει το όνομα του.

    Επί του θέματος, κρίμα για τα παιδιά, αδιαφορία για τους μπάτσους.

    Παραμένω μπερδεμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι την πατάει όποιος νομίζει ότι μπορεί να γαμάει αβέρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλειδί στην υπόθεση ο τρόπος που βίαζε ο Δίας (it is a man's world)
    http://www.paidiatros.com/easyconsole.cfm/id/591

    (paidiatros.com???? ω ναι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Debaser: ο Δίας δεν την πάτησε ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλούσα με γνωστό μου επί του θέματος, στην προσπάθειά μου να μάθω τα περιστατικά. Άκουσα λοιπόν μια ενδιαφέρουσα άποψη, αρκετά διαλλακτική βέβαια για τα αντιμπατσικά συναισθήματα που ο ίδιος τρέφει: τους μαζεύουν από μικρούς, τους μετατρέπουν σε γενίτσαρους, τους πείθουν να φυλάνε τις τράπεζες (και παρεπιπτόντως κάνα ψιλικατζίδικο για τα μάτια του κόσμου) και τους αμολάνε στους δρόμους. Έτσι διακόπτονται ζωές στα 23.
    Αρκετά απαλλακτική άποψη θα έλεγα, αν κι έχει μια δόση αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παντος του κουκουε για αφτο το εργατικο ατιχημα δε πηρε σαφη θεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Respect για το post.Γαμηθηκα στο γελιο οπως ακριβως γαμηθηκαν και οι μπατσοι στο Ρεντη.Αρκετα διασκεδασαμε με τους Μ.Γ.Δ ομως γιατι εχουμε και 70 ατομα στην εντατικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή