Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Μια Κυριακή στον σταθμό ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος


Αυτές οι 2 φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στις 29/5/2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 18.20 στον σταθμό ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος. Όταν κατεβαίναμε, οι συρμοί ήταν γεμάτοι-δε χωρούσε ο κόσμος να μπει στα βαγόνια!

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι εντυπωσιάστηκα από το πλήθος, εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση της πλατείας, εντυπωσιάστηκα από τις κουβέντες που έκανα με διάφορο κόσμο τον οποίο ίσως και να μη γνώριζα ποτέ αν δεν είχε δημιουργηθεί αυτό το "κίνημα".
Το που πάει από δω και πέρα δεν το ξέρω, θα είμαι όμως εκεί για να μάθω!



ΥΓ. Το πορωτικό με τη 2η φωτογραφία είναι το πόσοι πάνε από τις σκάλες, εγώ συνήθως τις ανεβαίνω μόνος και όλοι στήνονται μπροστά στις κυλιόμενες!

6 σχόλια:

  1. "Το πορωτικό με τη 2η φωτογραφία είναι το πόσοι πάνε από τις σκάλες, εγώ συνήθως τις ανεβαίνω μόνος και όλοι στήνονται μπροστά στις κυλιόμενες"

    H "επαναστατική γυμναστική" αποκτάει νέα διάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, αλλά δε μπορεί να είναι καθολική και αποτελεσματική όσο δουλεύουν οι κυλιόμενες, λυπάμαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμία συμμετοχή σε αυτή την ανάβαση εκτόνωσης μέχρι να ξηλωθούν οι κυλιόμενες!

    Και που πάνε ? Έχουν προορισμό ή κάθονται απλά στις σκάλες ? Για να αντικατασταθούν οι σαφείς μονόδρομες δομές των κυλιόμενων θα πρέπει να υπάρχει αντιπρόταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους συνεννοηθήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οποιος εχει ονειρεφτει εστω και δυο φορες(μια φορα δε πιανη μπορη να ηταν ονειρωξη)οτι ηταν αφτος που αλλαξε το κοζμο καλο θα ηταν να συμετεχη σε αυτη τη κινηση με οποιους ενδοιαζμους και οσο μαλακας και να νιωθη μερικες στιγμες.
    Ετσι για το ρομαντιζμο ρε γμτ....η για κανα γκομενακι δε ξερης ποτε,κυκλοφορουν κατι καλα.
    (τι εχο παθη ρε γμτ? δεφτερη φορα που συμφονο με τον j και τον Φλαουτους..θα παθο και καμια ονειρωκση μαζι τους και θα τρεχο στου γιατρους μετα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή