Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Το παιδί που φώναζε "λύκος"


«Φασίστα Σιμήτη δε μας σταματάς» , USA με σβάστικες, «Κάτω η χούντα του Καραμανλη», «η χούντα δεν τελείωσε το ‘73», «χούντα του … Παπαδήμιου» και τόσα άλλα…. Και ξαφνικά «εγέρθητο» (sic)

Υ.Γ. Έτοιμος για επαναδιαπραγμάτευση:

3 σχόλια:

  1. Προφανώς διαφορετικοί άνθρωποι φώναζαν τα συνθήματα που αναφέρεις και διαφορετικοί άνθρωποι ασπάζονται την κουλτούρα του "εγέρθητο".

    Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν μάλλον αρκετοί από αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ενω στη δεύτερη αυτοί της Χρυσής Αυγής.

    Ειδικά για την τελευταία, είναι σαφές πως το ποσοστό της περιλαμβάνει υψηλό αριθμό ηλιθίων που δεν γνωρίζουν τι ψήφισαν.

    Προσωπικά το βρίσκω τουλάχιστον απογοητευτικό να μένουν εκτός όσοι μπορούν να ορθώσουν λόγο που στέκει πολιτικά, άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ πολύ ή λίγο μαζί τους και να είναι στη βουλή οι γελοιοι και οι χούλιγκανς. Αλλά αφου αυτό αντιστοιχεί στον κόσμο με 'γειά τους με χαρά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς ήταν άλλοι οι πρώτοι. Εξ' ού και ο τίτλος. Φωνάζαν "λύκος" μέχρι που εμφανίστηκε. Τώρα όμως τι θα φωνάζουν; "Φασίστες"; Αφού φασίστας είναι (και) ο Σιμήτης. "Γερμανοτσολιάδες"; αφού τέτοιος είναι και ο Παπαδήμος και ο Μάνος.

      Σε ότι αφορά το ότι οι ψηφοφόροι της ΧΑ ήταν ανενημέρωτοι, μη νομίζεις ότι οι υπόλοιποι ήταν. Από όσους ψήφισαν Σύριζα το 2009, και παρά την τεράστια άνοδό του, μόλις οι μισοί τον ξαναψήφισαν προχθες. Κάτι λέει αυτο.

      Διαγραφή
  2. ε σιγα το δυσκολο ρε μεγαλε.ηπε ο ανθρωπος
    "πιστευουμε και ελπιζουμε οτιμπορουμε να κερδισουμε και θα κερδισουμε μονο αν ειμαστε η γιουναιτεντ",

    μετα ηπιε κατι στα εληνικα και δε τα καταλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή