Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Έχετε την ίδια ανάγκη?

Mερικές φορές θέλω απλά να-

Αλλά ας μην προτρέχουμε. Δημοψήφισμα κατόπιν εορτής, χαμός, μπάχαλο. Οι κατά του μνημονίου τώρα φανατικοί υποστηρικτές του ως μοναδική λύση για την διάσωση της πατρίδας. Οι υπερ του μνημονίου ψάχνουν παρέα να μοιραστούν την κατακραυγή, σαν το τυπάκι στο τραπέζι που λέει «έλα, πάρε τυροπιτάκι» επειδή νιώθει ένοχος να τα φάει όλα μόνος του (εγώ είμαι αυτός ο τύπος BTW). Oι καρα-κατά είναι μπερδεμένοι, τους έφαγαν βλέπετε τα τυροπιτάκια οι υπόλοιποι και τώρα ούτε μια αντίσταση -και πάλι- δεν μπορούν να αρθρώσουν.

Σοβαρά, είναι σε τέτοιες στιγμές που θέλω-

Occupy Wall Street ή αλλιώς «εισαγωγή στην πραγματικότητα για τον μέσο Αμερικανό». «Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η αστυνομία δεν είναι με το μέρος μας». Ναι, διάβασα τέτοιο πράγμα. Πολλές φορές με διαφορετικές διατυπώσεις. Καλωσήρθατε στον 20 αιώνα, πάρτε το ενημερωτικό σας πακέτο περί ελεύθερης αγοράς, εργασιακών δικαιωμάτων (προσοχή στο αίμα μην λερωθείτε) και εξαγοράς κυβερνήσεων από υπερ-κρατικούς οργανισμούς . Περάστε κατ’ευθείαν στον 21ο αιώνα και παρακαλώ γρήγορα, σας περιμένουμε ώρα. Α μην ξεχάσετε να ζητήσετε το δωρεάν εισητήριο σας για πρώτη θέση πίστα στην Κατάρευση του Δυτικού κόσμου. Που ζει ο άνθρωπος...

Πως είναι δυνατόν να μην θέλετε-

Και βουρ για νέες δόξες. Πόλεμος με το Ιραν, ψήνεται. Θυμάται κανείς παλαιότερα τι σήμαινε διπλωματικό επεισόδιο? Οι 2 μεριές τα σκατώνανε σε κάποια φάση, κάποιος φουκαράς πέθαινε υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες με-πυροβόλησες-σε-πυροβόλησα-επειδή-κάτι και μετά όλοι έτρεχαν (falling all over themselves που λένε και στο Αγγλιστάν) να τα μαζέψουν και να εξηγήσουν πως επρόκειτο περί ατυχούς περιστατικού, περί ενός τυχαίου ατυχήματος (είναι δόκιμο να το γράψω αυτό???) και όλα οκ όλα κομπλέ. Ζουμ πάλι στο 2011 όπου έκρηξη κλονίζει το Ιραν, οι Ιρανοί λένε «ατύχημα» και το Ισραήλ, μη την παλάμη ανοιχτή και τον αντίχειρα στη μύτη κοροϊδεύει «νια νια νιανιανια, εγώ ήμουν!». Ρε τι κάνετε ρε είστε σοβαροί ? Μην μπορώντας να αφήσουν μια τέτοια ευκαιρία πεομετρήσεως, έρχεται η απάντηση «είμαστε έτοιμοι για όλα». Σκάσε και εσύ ρε μαλάκα, τι έτοιμος πλάκα μου κάνεις? Είσαι το πιο ρεμπελο-αγέρωχο λουκάνικο στο μαντρί με τα σκυλιά, λίγο πιο διακριτικά plz.

Όσο και να συγκρατιέμαι, απλά-

Αρχίζουν τα γρήγορα τώρα. Χαστούκια τελευταίας τεχνολογίας με εκπληκτική αεροδυναμική για ταχύτατη και ανύποπτη ανάπτυξη. Ανεργία, συλλήψεις από το πουθενά για το τίποτα, πρετοιμασία για πορείες λες και βρισκόμαστε σε πόλεμο, μιλούνια οι ατάκες και τα τσιτάτα, εάν διάβαζα περισσότερο εφημερίδες θα μπορούσα να γράψω βιβλίο μόνο με τις παρωχημένες μαλακίες που σπρώχνουν οι άνθρωποι που μόνο ως ΑΡΔ μπορούν να χαρακτηριστούν.
Για να δούμε:
«Πέφτουν οι μάσκες με τον σχηματισμό κυβερνήσεως εθνικής σωτηρίας για την διάσωση της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδος» καλά το πήγαινα αλλά καθώς έψαχνα καμία «πύρινη λαίλαπα» (δεν βρήκα, λάθος εποχή) πάρτο στην μάπα "168.000.000 ευρώ έκαναν φτερό από το υπουργείο εξωτερικών". Εντάξει Αυριανή μπορεί να λες και μαλακίες οπότε δεν αγχώνομαι. Και δεν σταματάει εδώ, έχει και κερασάκι η τούρτα. Κερασάκι γαλανόλευκο, υποκριτικό, σιχαμένο και διακριτικό σαν ελέφαντας σε ταξί για το αεροδρόμιο. ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση. Πάρε υπουργεία, πάρε υφυπουργεία, πάρε το ένα πάρε το άλλο. Α και πρόσεχε, να τα δώσεις σε κάποιον ΤΕΛΕΙΩΣ τρελό και αλλοπαρμένο έτσι? Μπαμ, Άδωνις – Βορίδης σε υπουργεία. Και καλή όρεξη.

Κάτι τέτοιες μέρες θέλω απλά να βγω στον δρόμο με τα σώβρακα φωνάζοντας “TECH SUPPOOOOOOOORT! TECH SSSSSSUUUUUP-OOOOOOOOOOOOORT!”

Tech Support

2 σχόλια:

  1. Είναι να σε δώσει κανείς άδικο τώρα; Δε γίνεται... Εδώ ολόκληρος Τομ Κρουζ που τα γαμάει όλα σε κάθε ταινία απυβδησε ο άνθρωπος! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ νομίζω πως είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση σου J, σταμάτα να παρκολουθείς τα νέα γιατί μπορεί να μας αποκαλύψεις και πως περνάς τη μέρα σου!!!

    Σοβαρά τώρα, είναι επικίνδυνο να προσπαθείς να βγάλεις άκρη από αυτά που λένε και κάνουν. Κοίτα τι έπαθε 1 φίλος που εναπόθεσε τις ελπίδες του στην 'επόμενη μέρα'

    http://www.youtube.com/watch?v=XxaTAv-Dn7I

    και αυτός φίλε J ήμουν εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή