Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ένας Χρόνος Πριν Το Τέλος...

Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα να αποδεχτούμε τη μοίρα μας. Η σοβαρότητα της κατάστασης το απαιτεί. Είμαι λιγάκι συγκινημένος είναι η αλήθεια, αλλά δεν είναι πολλές οι φορές που συνειδητοποιεί κανείς, ότι σε κάτι λιγότερο από έναν χρόνο πρόκειται να βιώσουμε την συντέλεια του κόσμου. Εκτός βέβαια κι αν είσαστε δεινόσαυρος, που έχει μετενσαρκωθεί σε άνθρωπο. Για τους δεινόσαυρους η συντέλεια του κόσμου έχει ήδη έρθει πριν από εκατομμύρια χρόνια.

Αυτή η συζήτηση για τους δεινόσαυρους σηκώνει βέβαια αρκετή κουβέντα. Είχαν καταλάβει τι τους περίμενε; Έκαναν κάτι για να προφυλαχθούν; Τί σκέφτηκε ο τελευταίος ζωντανός δεινόσαυρος πριν αφήσει την τελευταία του πνοή και γιατί έχουν κλείσει όλα τα Wendy’s στην Αθήνα;


Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε λεπτομέρειες για το τέλος του κόσμου.


Οι περισσότεροι από εσάς νομίζετε ότι το οριστικό τέλος θα έρθει κάποια στιγμή το 2012. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας, στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Γύρω στη μία το μεσημέρι. Ήξερα ότι υπήρχε λόγος που δεν μπορώ τα μεσημέρια. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ξεχάστε λοιπόν τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα του χρόνου. Γλιτώνετε όμως και από την αγορά δώρων οπότε κάτι είναι και αυτό.

Το πως βέβαια θα τελειώσει ο κόσμος δεν έχει αποσαφηνίστει, αλλά φαντάζομαι ότι η διαδικασία θα είναι αρκετά απλή. Δεν θα χρειαστεί σίγουρα να δώσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, όποτε μάλλον δεν μιλάμε για απάτη. Ούτε θα χρειαστεί να συνδεθείτε μέσω Facebook. Ούτε θα χρειαστεί να καθαρίσετε το σπίτι, να πλύνετε τα μπαλκόνια, να βγάλετε τον σκύλο βόλτα, να μαγειρέψετε ή ακόμα ακόμα να κρυφτείτε στη ντουλάπα σας.


Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε λεπτομέρειες για τους Μάγια και το ημερολόγιο τους.


Τί ήξεραν λοιπόν οι Μάγια που διέφευγε από έμας τους υπόλοιπους; Ήξεραν ότι δύο φορές το χρόνο έχουμε ισημερία και ότι ο χρόνος αυτός διαρκεί 365 μέρες. Τον χώρισαν λοιπόν σε 18 μήνες των 20 ημερών και τους περίσσεψαν πέντε που τις αφιέρωσαν στους θεούς κάνοντας ανθρωποθυσίες. Παιδάκια έσφαζαν και τους έτρωγαν την καρδιά. Και μετά τα πετούσαν σε μια ιερή υπόγεια λίμνη. Από τις άλλες υπόγειες λίμνες έπιναν νερό. Δεν ήξεραν βέβαια ότι το νερό μεταξύ των λιμνών επικοινωνούσε, αλλά ότι ο κόσμος τελείωνε το ήξεραν.

Και όταν μολύνθηκε το νερό της λίμνης από τα πτώματα, μολύνθηκαν και οι άλλες από τις οποίες έπιναν νερό. Και μετά άρχισαν οι αρρώστιες και άρχισαν να πεθαίνουν. Και δεν ήξεραν γιατί, αλλά ότι ο κόσμος τελείωνε το ήξεραν.

Και πίστεψαν ότι οι θεοί θύμωσαν. Και τί έκαναν; Καλά το μαντέψατε. Ανθρωποθυσίες. Ώσπου τελικά έμειναν λίγοι και μη βλέποντας προκοπή και ξέροντας ότι ο κόσμος θα τελείωνε κάποια στιγμή τα παράτησαν κι έφυγαν.


Kάθε ημερολόγιο τους βέβαια κρατάει 52 χρόνια. Και κάθε φορά που τελειώνει, αρχίζει το επόμενο.

4 σχόλια:

  1. Χαχαχαχααχα!..αν και είναι σοβαρά αυτά που αποκαλύπτεις..το βουλώνω..αλλά θέλω και μιά επιβεβαίωση από τον γνωστό χοιρομάντη Χοίρωνα ότι έτσι έχουν τα πράματα την σήμερον..και οι Νεφελίμ?..καλά οι Μάγια, αλλά η Μάγια η Μέλισσα τι ρόλο παίζει και σε ποιό επεισόδιο?..
    ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!..Φέρτε μου τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ!
    Μα που βρίσκεται κάποιος ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ!!??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μη φωνασκης φιλε μου εγκυρη χρυσοπηγη.
    θα παρης τηλεφωνο στο 69χιχι54χιχχι6.
    θα ακουσης ενα υπερεχητηκο μυνιμα.
    εσυ κατα τη διαρκια αυτου θα πρεπη να φωναζης
    " φερτε μου τον υπευθηνος"," φερτε μου τον υπευθηνος",αλλα τρεις φορες τη πρωτη φορα,μια τη δεφτερη και δυο φορες τη τριτη.
    μετα θα βγω εγω στη γραμμη και θα στα λυσω ολα.
    αλλα να φορας παπουτσα με αυτοκολλητακια οπως οταν ησουν παιδι για να μη σου λυνονται και τα κορδονια οσο θα μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με το δικό μου ημερολόγιο ο κόσμος τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου 2011..

    ΑπάντησηΔιαγραφή