Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ

ΣτΣ: Επειδή οι καιροί είναι πονηροί οδεύοντας προς το 1984 το παρακάτω γκάλοπ έχει την μορφή ανέκδοτου.

Επανάληψη του γνωστού σκηνικού με επιβαίνοντες αεροπλάνου που από θαύμα σώζονται και κατηλήγούν αιχμάλωτοι φυλής Ζουλού. Ας γνωρίσουμε αρχικά τους πρωταγωνιστές μας.

1. Οικονομολόγος

Γενικά λύνει και δένει, μέγας τζογαδόρος με τα λεφτά των άλλων όμως. Επειδή τελευταία τα πράγματα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά στήνει την τράπουλα την ρουλέτα και γενικά ότι βρεθεί μπροστά του. Αεριτζής με τα όλα του ακόμα και χαμένος να βγεί θα καταφέρει να μεταφέρει το χρέος του σε άλλους.

2. Λογιστής

Τσιράκι του οικομολόγου με την διαφορά ότι στο φτωχό του μυαλουδάκι πιστεύει με θρησκευτική ευλάβια τις αρλούμπες του οικομολόγου (ότι υπάρχει πραγματική οικονομία και παραμύθια για μικρά παιδιά)

3. Δικηγόρος-Δικαστικός

Γραφιάς του Οικονομολόγου. Ιερό του καθήκον να μεταφέρει γραπτώς τις αηδίες του Οικονομολόγου να τις κάνει νόμους και φυσικά να αφήσει ορισμένα παραθυράκια για αυτόν και τους φίλους του.

4. Πολιτικός

I hate you hate we all hate politicians. Το παιδί με την σφραγίδα και την υπογραφή

5. Αρχιεπίσκοπος

Fuck Religion full of shit

6. Μπάτσος

Για όποιον είναι φιλόζωος και αγαπάει τα μαντρόσκυλα δεν αποτελέι ιδιαίτερη απειλή.

7. Κνίτης

Το ίδιο με τον λογιστή μόνο που πιστεύει και σε μερικές παραπάνω σαχλαμάρες.

8. Πόντιος

Πιθανά ένας από εσάς. Φέρει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση γιατί κάποτε είχε βάλει έναν Πολιτικό μπατζανάκι του να μεσολαβήσει να του σβήσουν μια κλήση (πεντακάθαρο κόκκινο) που του έριξε ένας Μπάτσος. Ο Αρχιεπίσκοπος στην εξομολόγηση τον διαβεβαίωσε ότι είναι αμάρτημα. Επίσης έχει και καταναλωτικό δάνειο που και ο Κνίτης και ο Λογιστής τον κατηγόρησαν για την έκδοση του.

9. Ζουλού

Δεν παίρνουν χαμπάρι, η σοδιά δεν πήγε καλά, οι ανθρωπιστικές οργανώσεις έχουν μειώσει τις προμήθειες είναι πεινασμένου και πλέον δεν έχουν τίποτα να φάνε παρά τους επιζώντες.

Μετά την παρένθεση λοιπόν φτάνουμε στο γνωστό σημείο που ο Σοφός-Αρχηγός (ναι ναι και σοφός και αρχηγός οι Ζουλού δεν είναι πόντιοι όπως μερικοί άλλοι) της φυλής πρέπει να αποφασίσει ποιός θα φαγωθεί πρώτος. Έχει μπερδευτεί όμως πλήρως με την κατάσταση. Στίβει το μυαλό του λοιπόν και παίρνει την απόφαση το TRACTATUS BLOGUS και οι φωστήρες του θα αποφασίσουν !!!!

Άντε rockabilly βγάλε ένα poll αν έχεις την καλοσύνη.



22 σχόλια:

  1. Γειά σου,Ες-Ες, με τα ωραία σου!! Χαχαχαχαχα!
    Άντε και καλή χρονιά, έκανες μπάσιμο δυναμικό,
    το τρίποντο από το υπερπέραν!! Χαχαχαχαχαχα!
    ..Τον οικονομολόγο δεν τον βλέπω να γλυτώνει,
    θα αρχίσει τις εξυπνάδες τις ακαταλαβίστικες,
    θα βγάλει τα διαγράμματα και τα μερίσματα και θα τον πάρουνε χαμπάρι και βουτιά στο καζάνι, για να μην τους ζαλίζει και τους μπουρδουκλώνει δηλαδή..άλλωστε αυτοί είναι απλοί άνθρωποι της υπαίθρου και της ζούγκλας, τον πρωτευουσιάνο θα ακούσουνε?
    Χοχοχοχο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπα... ως συνήθως οι φτωχοί και οι κακομοιρηδες την πληρώνουν. Τα λαμόγια την γλιτώνουν... Άσε που ο Πόντιος εκτός του ότι έχει πάρει δάνειο, φέρει και τεράστιο μερίδιο ευθύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βεβαίως και φέρει, και πριν το κόκκινο, πάει πολύ πίσω η ατιμία του..και στο δημοτικό,είχε πει ένα πεμπτάκι χαζό, έβαζε το δάχτυλο στη μύτη του..τρομερά πράματα!..καθοριστικά για την κατάσταση!
    Χαχαχαχχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέβαια και το άλλο χιουμοράκι ανεκδοτούλι, να τους μπερδέψει ο καραγκιόζης-οικονομολόγος (βλ. Ο Καραγκιόζης στην Αφρική και η καταραμένη Κόμπρα) και να βγούν και χρεωμένοι από πάνω! Χοχοχοχοχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι πεινασμενοι δεν παιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο ρε με κανατε και γελασα. Στο poll πρεπει να μπει και η επιλογη "λισασμενοι ζουλου θα του φανε ολου με τη μια". Nuke σε ολους του λακεδες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α και να μην το ξεχναμε αμα δεν μπει η επιλογη θα χακαρω το blog, επιδη μπορω, και θα βαλω την επιλογή. χεχεχε(γελιο υποχθονιο).!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε και καλη χρονια σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε,ακόμα να μπει η επιλογή "Λυσσασμένοι Ζουλού" ????
    Τι θα γίνει, κυρ διαχειριστά?! Ε?! ΑΗΝΤΕ!!
    Το έχουμε κάνει αμέρικαν μπαρ εδώ πέρα!!
    Χάκαρε το, Καρρότα, γιατί αυτός δεν παίρνει από λόγια, λείπει κι ο προϊστάμενος να του σφραγίσει την προέγκριση για αίτημα στην γενική συνέλευση, δεν έχει απαρτεία στην συνέλευση, ώστε να προωθήσει το εν λόγω ζήτημα και γενικά κωλύεται λόγω διοικητικών υποχρεώσεων το ΛΑΜΟΓΙΟ!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΈΡΟΥΜΕ!
    θα μου υποδείξεις εσύ τι θα ψηφίσω? ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!
    ΧΑΚΑΡΕ ΤΟ, ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!
    Χοχοχοχοχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βασικά, τώρα που το ξαναβλέπω... αφού θα τους φάνε όλους, τί σημασία έχει ποιόν θα φάνε πρώτο;

    Εκτός αν υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο διαφυγής για τους υπόλοιπους το οποίο δεν αναγράφεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε και;;; Τί στο καζάνι πρώτος, τί τελευταίος;

    Έτσι κι αλλιώς στο καζάνι θα καταλήξουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι αλλά σε όλα τ ακαλά τραπέζια υπάρχει μια σειρά συνήθως δεν τρως τις φακές μαζί με την μαρμελάδα (αν και αυτό γίνεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν βλέπω πως αυτό αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα. Ειδικά αν είσαι οι φακές και η μαρμελάδα. Στο στομαχι καταληγουν και τα δύο.

    Εκτός αν το ζητούμενο, είναι η σειρά του γεύματος των Ζουλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο πολιτικός με τον αρχιεπίσκοπο δουλεύουν παράλληλα και από τη μία πείθουν τους Ζουλού ότι πρέπει να ακολουθήσουν τις πολιτικές συνήθειες των ανεπτυγμένων εθνών, ενώ από την άλλη με μαζικό προσηλυτισμό περιθωριοποιούν τη λατρεία των ξόανων και πείθουν τα 12χρονα ζουλόπαιδα να μην ασκούν τη γεννετήσια πράξη στους αγρούς –όπως είθισται- αλλά να περιμένουν το γάμο.

    Σύμφωνα με στοιχεία που παρέχει ο οικονομολόγος και μαγειρεύει ο λογιστής, η ανταγωνιστικότητα των ζουλού είναι πολύ χαμηλή ενώ η παγκόσμια κρίση έχει ρίξει τη ζήτηση για φούστες από φύλλα και σμικρυμμένα κεφάλια ιεραποστόλων, ενώ παγκόσμιες politically correct καμπάνιες επιβάλλουν εμπάργκο στην εξαγωγή ανθρώπινου κρέατος. Ο μπάτσος προσωρινά φυλλακίζει τον κνίτη που αργότερα θα αποφυλλακιστεί για να παίξει τον ρόλο του ως κήρυκας της επιστροφής στη χρήση κατσικών για χρήμα και την έξοδο από την παναφρικανική ένωση.

    Ο πόντιος απευθύνεται στο δικηγόρο και μηνύει τον πρώην υπουργό άμυνας των ζουλού που έχει καταφύγει σε γειτονική φυλή μαζί με τις 36 συζύγους του (17 από έρωτα και 19 ως μίζα από προμήθειες οπλικών συστημάτων όπως κεφαλές βελών με υπέρυθρες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aρα λοιπόν φτάνουμε στο ζητούμενο. Όλοι παίζουν μπάλα παρέα και η δράση του ενός εξυπηρετεί τον άλλον.

    Αν ψάχνουμε να βρούμε ποιός κάνει κουμάντο, η απάντηση είναι απλή: money makes the world go around και οι υπόλοιποι είναι υπάλληλοι.

    Αν ψάχνουμε βρούμε ποιός τελικά θα την πληρώσει και πάλι απλό είναι. Ο μαλάκας.

    Πάντα όμως έτσι δεν ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παντος το ιταλικο κροαζεροπλιο ,μια μολδαβη κουνησε το κολο της και αφτο επεσε στα βραχια.ισος δε χρηαζεται κε τοσες θυσιες διλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ ιδεαλιστές είστε όλοι στο poll. Οι άγριοι είναι άγριοι. Ούτε ξέρουν το ποιόν του οικονομολόγου, ούτε είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα! Δε θα φάνε για να μας απαλλάξουν, θα φάνε για να χορτάσουν. Άρα ποιόν θα φάνε... στατιστικά το μαλάκα, ο οποίος μάλλον θα πάει και μόνος του για ψήσιμο αφού θα τον έχουν πείσει οι υπόλοιποι για την ανάγκη αυτής της θυσίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. (ή μπορεί και να πάει μόνος του για ψήσιμο γιατί έτσι είναι "σίγουρο" ότι θα διοριστεί ο ανιψιός του μπατζανάκη του στην τεχνική υπηρεσία νότιας καρδιτσομαγούλας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ααααα, εμένα αυτό το 'οι άγριοι είναι άγριοι' δε μ'άρεσε!
    Πάλι καλά που δεν είπες ότι οι μαύροι είναι χειρότεροι από τα σκυλιά (διπλός ρατσισμός δηλαδή)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κι αυτά τα αστειάκια περί Καρδιτσομαγούλας..Παλιοαθηναίοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μα δεν είναι αστειάκι... αφού εκεί θα τον πάνε. αν μπορούσε να τον διορίσει κάπου πιο κεντρικά δε θα ήταν πόντιος... θα ήταν το λιγότερο μέλος κόμματος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. επίσης ρατσισμός είναι να τους αρνούμαστε το δικαίωμα στην όρεξη και να περιμένουμε ότι επειδή έχουμε εμείς απωθημένα αυτοί θα φάνε τον οικονομολόγο... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή