Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΦΟΡΑΩ ΜΠΛΕΕΕΕ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΕΕΕ

Παρασκευή, όρθιος απο τις επτά για να καταφέρω το μεροκάματο και σήμερα. Κατά τις δέκα έσκασε εξωτερική δουλειά. Πήρα τον Ιάπωνα και ξεκίνησα... Εδώ λοιπόν είναι και το μεγάλο παράπτωμά μου... έφαγα, με μεγάλη προσοχή (το τρώω σχεδόν κάθε μέρα), κόκκινο κύκλο με μια άσπρη πάυλα στην μέση!!! Στο τέλος του δρόμου, τσούπ, να ενα άσπρο τουτού! Όπα, τη γαμήσαμε, λέω, αλλα θα προσπαθήσω να το σώσω. Πριν προλάβω να πω κάτι, βγαίνει από μέσα ο ίδιος ο καρνάβαλος!! Τι στολές, τι συρίτια, τι γαλόνια, τι καπέλα, τι αλυσίδες, τι μουστάκια (Τurbonegro ολέ), τι πιστόλια. Τι Μαλάκας! "Κάνε στην άκρη ΡΕ!" Σοκ και Δέος... "Γιατί έρχεσαι ανάποδα ολο τον δρόμο; Εεεεεε;" Μαλακία ερώτηση. Την προσπερνάω σιωπήλα. Έχω εκστασιαστεί απο το θέαμα. "Έχω το mini market, εδώ στο εμπορικό και..."... "Στα παπάρια μου τι έχεις, κάνε πίσω και τράβα σωστά, μην βγάλω το μπλοκάκι και σε κάνω άνθρωπο εγώ, να δουλέυεις ένα μήνα για να ξεχρεώσεις, μου θες και μούσια, απαράδεκτε". Κόκκαλο μιλάμε ο drummer! Τίγκα στο νέυρο την κάνω με ελαφρά, δεν θα έβγαζα άκρη με τίποτα, θα έμπλεκα κιόλας (και δεν είμαστε να χώνουμε εξακοσάρες) και το λήγω εδώ.

Ο καλός blogger όμως εχει κι αύτος τα όπλα του. Παρακαλώ οι έχοντες ευαισθησίες γενικώς, αδύναμη καρδιά, συκώτι, νέυρα, δόντια, τρίχες να απομακρυνθούν από το τρέχων κείμενο!

ΓΑΜΩ... το σάπιο μούνι της νέκρης μάνας σου μέσα στον τάφο της μετά από δυο χρόνια στο χώμα! την πλαδαρή της κωλοτρυπίδα που καταντησέ έτσι για να καταφέρει να βγάλει την μεγαλύτερη κουράδα που αντίκρισε ο πλανήτης απο το big bang! ολα σου τα πεθαμένα πούστη φασίστα χωρίς σάλιο! το Χριστό, την Παναγιά, τον Θεό σου,τους δώδεκα Βαγγέληδες, τον Γιαννάκη τον Βαπτιστή, τον Πετράκη, τον Παυλάκη και λοιπούς κωλομπαράδες σαν του λόγου σου. Τον πατέρα σου τον πούστη, απο το στόμα ως τον οισοφάγο, μην σου πω κι ίσα με την (μ)πρίζα! Τον βοσκό που σε γαμούσε όταν ήσουν πιτσιρικάς και σου έστρωνε χαρακτήρα. Την πουτάνα που έχεις κάθε βράδυ δίπλα σου και δεν σε άφηνει να την γάμας γιατί εχει πάρει πρέφα πως ίσως και να τον ξεσκονίζεις τον λουκουμά. Τους ομοίους σου... αυτά τα μουνόπανα της κοινωνίας, που έχουν πιάσει τον πούστη απο τα αρχίδια και τα έχουν καταπιεί. Άααλλη μια φορά την σάπια μάνα σου, ανοίγοντας αυτή την φορά το κρανίο της, γαμώντας το σκωροφαγωμένο μυαλό της για να καταλάβω τι σκεφτόταν όταν τον άρπαζε από το πουστάκι τον μπάσταρδο θείο σου, η παλιοκαριόλα. Τα πιτσιρίκια που ίσως έχεις στην πρέζα να τα δείς και στην ψειρού, να στα γαμανε όλη μέρα. Στον ταφο ρε πούστη, σκατόψυχε, από αύριο κιόλας.

Στέρεψα ρε φίλε και μακάρι να μπορούσα να του τα πω στην μάπα, αλλά κι εδώ καλά είναι... Αααα και να μην έχουμε τίποτα τρεχάματα, με όλο τον σεβασμό...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ έτσι...!

Παλιοβρομόμουνα σκατόμπατσοι!

8 σχόλια:

  1. ένα μόνο πράγμα:
    ΑΓΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!
    και επειδή "κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν":
    ΑΓΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΚΕΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ'όλο το κείμενο κατάλαβα μόνο την τρίτη παράγραφο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνοι, αλλά πήγαινες ανάποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν το αρνήθηκα ποτέ.....αν μου ελεγε ο στρατηγός "πηγαίνεται ανάποδα κύριε,έιμαι αναγκασμένος να σας κόψω κλήση,παρακαλώ να δω τα χαρτιά σας."δεν θα το θέταμε σαν θέμα τώρα....ίσως και να με ξένιζε τόοοοση ευγένια και να με άφηνε μαλάκα,αλλά...anyway το ζητούμενο είναι πως με την πρώτη ευκαιρία πάντα,μα πάντα μας θυμίζουν πόσο καλά χειρίζονται την άσκηση εξουσίας που τους έχει δώθει,προς τον εκάστοτε πολίτη,που πρέπει να σέβονται ευλαβικά.Η λεκτική επίθεση και προσβολή κυρώνεται ως ψυχολογική βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. apolaustiko to paralirima polu!!! alla apories: diladi an evgenika sou ekove mia klisi pou de tha 3exrewnes oute tou xronou tha ektimouses pou xeirizetai kalutera thn e3ousia pou tou exei dothei? de tha 3anapigaines anapoda? h apla tha gamostavrizes kai ta duseggona tou??? vlaxos o tupos de lew.. alla to blokaki den to evgale!!! (h malakia einai oti mallon den to evgale oxi apo subonia oute apo kala krummenh kalosunh alla epidi tha ekane to idio to prwi pou pigaine gia upirisia......)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To μπλοκάκι δεν το έβγαλε επειδή παρασημοφορημένος συριτωτός, καρναβαλέισιον αρχί-μπατσος σιγά μην είναι τροχαίος και αν είναι σιγά μην κουβαλάει μπλοκάκι και άμα κουβαλάει σιγά μη ρίξει τα μούτρα του. Ικανοποιήθηκε ο εγωισμός του και όλα ΟΚ.

    Αλλά όπως έγραψε και ο Decartes, "πήγαινες ανάποδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή