Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΑΙΗ ΜΑΡΙ ΜΑΓΙΕΡ

Σαν συνέχεια της επιβολής δύναμης των νεοχουντικών προφυλακίστηκε χθες η 27χρονη Γερμανίδα, Φ. Μάγιερ, μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, κατηγορούμενη για συμμετοχή σε "ΑΓΝΩΣΤΗ" τρομοκρατική οργάνωση.

Μετά από τον πανελλήνιο διασυρμό της ίδιας και της οικογένειας της, από αστυνομία και ΜΜΕ, μετά από την απουσία στοιχειών η Φ. Μαγιερ προφυλακίζεται με μόνο στοιχείο τις προσωπικές και φιλικές της σχέσεις.


Οταν η πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας αρνείται να πάρει θέση,επειδη αδυνατεί(λογω ανικανότητας) να ξεχωρισει το δικαιο απο το αδικο, το λογικο απο το παραλογο,την ελευθερια απο τη καταπιεση,την ελπιδα απο το φοβο,την ενημερωση απο τη παραπληροφορηση, την αληθεια απο το ψεμα,οι ανθρωποι που ακομα δεν εχουν νοητικους και συναισθηματικους περιορισμους ΟΦΕΙΛΟΥΝ (*) να παρουν θεση.Οι υπολοιποι μπορουν απλα να σχολιασουν..και μετα να πανε να γαμηθουν.(*)αυτη η οφειλη δεν εχει "επιβληθει" απο τη τροικα.

1 σχόλιο:

  1. Να μου έλεγες τίποτα για ΜΟΝΟ offshore, ΜΟΝΟ αποδεικτικά στοιχεία σε βίντεο, ΜΟΝΟ έγγραφα που αποδεικνύουν την ενοχή πέρα από καθε αμφιβολία να σε καταλάβω.

    Αλλά οι προσωπικές και φιλικές σχέσεις είναι ξεκάθαρη απόδειξη της παραβατικής της συμπεριφοράς και της συμμετοχής της σε ΟΛΕΣ τις τρομοκρατικές οργανώσεις από το 1950 μέχρι σήμερα.

    Δεν καταλαβαίνω που μπερδεύεσαι, η ελληνική δικαιοσύνη μίλησε. Μη μου πεις πως δεν εμπιστεύεσαι την ελληνική δικαιοσύνη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή