Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Χαρδαβέλληνες

Γαμώ την πουτάνα μου, από πότε αρχίσαμε να γεμίζουμε την χώρα με εύπιστους μαλάκες συνωμοσιολόγους ? Μια χαρά είχα συνηθίσει πως ως λαός είμαστε απλά ασυνείδητα γαϊδούρια, τι με βάζετε να προσαρμοστώ σε νέα δεδομένα ?

Όπου γυρίσεις και όπου κοιτάξεις, σε μπλογκ και fora, «Η Ελλάδα έχει τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου», « η απόδειξη πως ο Χ μας κάνει το Ψ για τον Α λόγο», «Chemtrails, πως μας ελέγχουν», «οι ξένοι μας επιτίθενται για τα προαναφερθέντα κοιτάσματα πετρελαίου», « οι δίδυμοι πύργοι έπεσαν λόγω υπερτροφισμού των αμερικανικών δεκοχτούρων», «η αρχαία Ελληνική χρησιμοποιείται για προγραμματισμό Η/Υ επειδή είναι η πλουσιότερη και γαμιστερότερη γλώσσα στον κόσμο με τα πιο ωραία χρώματα», «ΕΛ, ΜΕΛ, ΤΡΙΚΟΛΟΡΕΛ και άλλες φυλές της Ατλαντίδας μετανάστευσαν στην Ελλάδα από τον Σείριο», "ΣΟΚ! Μετανάστες χρησιμοποιούσαν ανήλικους ως κουβέρτες!"
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ.

Καρραγκοιώζειδαις* μαλακοπαίχτες ξυπνήστε λίγο γαμώ το κεφάλι μου, συνήθως αυτό που θες να ακούσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, κάθε άλλο. Για ότι σε βασανίζει μάλλον φταις εσύ, πιθανότατα η φυλή/χώρα/ πόλη/ γειτονιά σου δεν έχει τίποτα το ξεχωριστό και ο εχθρός σου δεν είναι αυτός που θα ήθελες.

Αφορμή αυτής της ανάρτησης η τελευταία «αποκάλυψη» σχετικά με το ΤΡΟΙΚΑ-GREECE (ψάχτε το μόνοι σας). Ρε σκατόμυαλοι τέτοιες ψευδείς λαϊκιστικές μαλακίες περιμένετε για να καταλάβετε που έχουμε φτάσει ?
Εάν γίνει επανάσταση σε αυτή την χώρα θα είναι επειδή κάποιο μπλογκ είπε πως ο Παπανδρέου είναι βρυκόλακας και πίνει το αίμα μικρών παιδιών…


Εδώ κόπανοι




*fix-άκι για τους fans του Πολύρωτα

15 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία αυτά που λες φίλτατε, αλλά χωρίς να θέλω να εντρυφύσω σε θεωρίες συνομωσίας, δε μου βγάζεις από το μυαλό ότι όλα αυτά παραμένουν άκρως ύποπτα. Εξάλλου μη ξεχνάς ότι όπου υπάρχει και καπνός, υπάρχει και φωτιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καπνός στην τσέπη, φωτιά στα μπατζάκια μας.

    Don't be an enabler λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Για ό,τι σε βασανίζει μάλλον φταις εσύ"

    Κλασσική δικαιολογία τύπου "Μαζί τα φάγαμε".Σου λέει, εσύ φταις για όλα τώρα πλήρωσέ τα. Μπορεί να μην είναι 100% λάθος αλλά σίγουρα λείπει μεγάλο κομμάτι της αλήθειας.
    Κατ'αρχάς δε φταίω εγώ, ενδεχομένως φταίει η γενιά των γονιών μου. Μεγάλωσα κάπως, με κάποια δεδομένα δηλαδή και τώρα αυτά τα δεδομένα(κεκτημένα) αλλάζουν, χάνονται κτλ. Φυσικά ένας τρόπος να αντιμετωπίσεις μια καινούρια κατάσταση είναι η προσαρμογή-αποδοχή αυτού που σου συμβαίνει. Άλλος τρόπος είναι να λες ότι φταίνε τα ΟΥΦΟ, τα chemtrails και ο Obama.
    Φταίω για λανθασμένες προσωπικές επιλογές. Δε φταίω όμως για πράγματα που γίνονται για μένα, χωρίς εμένα.
    Δεν ευθύνομαι για την ανεργία, δεν ευθύνομαι για την καταστολή, δεν ευθύνομαι για την κακή παιδεία, δεν ευθύνομαι για το κακό σύστημα υγείας. Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσα να πω αλλά θα σταματήσω.
    Τα παραπάνω παραδείγματα είναι πράγματα που με αφορούν (ως μέρος του συνόλου) και με βασανίζουν. Μα θα μου πεις, αφού είσαι μέρος του συνόλου, έστω και έμμεσα, φέρεις μια κάποια ευθύνη. Ίσως η ευθύνη που φέρω να είναι ότι δεν έχω κάνει κάτι αποδοτικό ώστε να τ'αλλάξω (ακόμα).

    Τώρα στο κύριο θέμα του post σου. Σίγουρα, κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε και δε θα μάθουμε ποτέ, πράγματα που ξέρουν λίγοι στον κόσμο τα οποία μας επηρεάζουν. Το να μας ψεκάζουν με αεροπλάνα μου φαίνεται χαζό-παραείναι πασιφανές, μπορεί ήδη το νερό που πίνουμε να έχει κάτι μέσα. Δεν ξέρω τι πραγματικά έγινε στους δίδυμους πύργους αλλά ξέρω τι ακολούθησε σε παγκόσμιο επίπεδο.
    Όπως είπε ο Rockabilly "μη ξεχνάς ότι όπου υπάρχει και καπνός, υπάρχει και φωτιά!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε και αναγνώστη,

    Χαίρομαι που το ποστ μου σου παρείχε μια πλατφόρμα ώστε να ξεσπαθώσεις για ένα θέμα που σε απασχολεί, όσο άσχετο και αν ήταν με αυτά που λέω.

    Το άλμα λογικής που χρειάζεται να κάνει κάποιος ώστε να συγκρίνει την δυσπιστία και τον σκεπτικισμό με το "μαζί τα φάγαμε" με κάνει να πιστεύω πως έχουμε Ολυμπιονίκες να διαβάζουν το μπλογκ μας.

    Προχωρόντας στο συνωμοσιολογικοφιλές μέρος της απαντήσεως σου, που έχει και σχέση με αυτό που έγραψα: Το ότι δεν ξέρουμε τα πάντα δεν σημαίνει πως δεν ξέρουμε ότι κάποια πράγματα δεν ισχύουν. Ο κεραυνός δεν είναι η οργή του Δία, όταν δακρύζουν οι εικόνες δεν κλαίει η Παναγία και το να "βάζουν κάτι στο νερό"* είναι εξίσου ηλίθιο και πασιφανές με το "μας ψεκάζουν" όπως το εννοείς (έλεγχος του πληθυσμού).

    Η τελευταία σου παράγραφος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αναζήτησης απαντήσεων σε πολύπλοκα σενάρια που δεν βγάζουν κανένα νόημα.

    Ο Rockabilly αφελώς πίστευε πως οι αναγνώστες μας μπορούν να διακρίνουν ποια σχόλια είναι σοβαρά και ποια χαβαλές, αλλά όπως αποδεικνύεται αυτό δεν ισχύει.



    * φυσικά και βάζουν πράγματα στο νερό, βλεμμένος είσαι ? "Specific chemical compounds are often added to tap water during the treatment process to adjust the pH or remove contaminants, as well as chlorine to kill biological toxins" ή πίστευες πως πίνεις H2O ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είπα ότι είναι κλασσική δικαιολογία *ΤΥΠΟΥ* μαζί τα φάγαμε. Διότι έτσι όπως το θέτεις στο αρχικό post, αυτό μου έδωσε να καταλάβω. Οπότε δεν βλέπω άλμα λογικής. Εξάλλου σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτά που λες,αλλά πήρα την απόφαση να γράψω για το σημείο με το οποίο διαφωνώ.

    Το παράδειγμα με το νερό μπορεί να ήταν ατυχές αλλά νομίζω πως καταλαβαίνετε καλά τι θέλω να πω. Και δεν είναι πολύπλοκα σενάρια. Το ότι 10-20-100 άνθρωποι μπορεί να συναντιούνται και να "τα λένε" παίρνοντας αποφάσεις για τον κόσμο δε μου φαίνεται ούτε απίθανο, ούτε μεταφυσικό, ούτε τίποτα. Μου φαίνεται λογικό.

    Rockabilly, αν έκανες πλάκα πες το να το καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα το έβλεπες θα τρόμαζες και δεν θα το έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε J,
    το θέμα TROIKA-GREECE λύθηκε σε άλλα μπλογκ αλλά και επίσημα μέσα ενημέρωσης και έτσι δε θα ρεζιλευτεί ο Καρατζαφέρης στη Βουλή.. κρίμα

    Δε χρείαζεται, πάντως, να προσαρμοστείς σε καμία καινούργια τάξη πραγμάτων ή.. γαϊδουριών.

    Όσο τα πράγματα πήγαιναν καλά ήμαστε γαμάτοι και δεν πολυασχολούμασταν.
    Τώρα που άλλαξε αυτό σκεφτόμαστε:
    -οτι φταίει η κλίκα του bilderberg
    -ότι ο παπανδρέου τα έχει κάνει πλακάκια με την τρόικα
    -ότι έχουμε πετρέλαια και μας την μπαίνουν για τον πλούτο μας
    -ότι τέλος πάντων είμαστε γαμάτοι και έχουμε το καλύτερο κομμάτι γης του πλανήτη και γι'αυτό μας κυνηγάνε ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ

    - Α! και! μπορεί να μην έχουμε τώρα, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ

    παραμένουμε ασυνείδητα γαϊδούρια που τρέχουμε να κρυφτούμε στην ποδιά της μάνας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. * ΑΥΤΟΙ οι αρχαίοι τα είχαν κάνει όλα και σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χμμμμ εξαιρετική απομυθοποίηση της θεωρίας περί 'νοηματικής' ελληνικής γλώσσας που μπορούν να καταλάβουν οι υπολογιστές.
    http://www.sarantakos.com/language/hquest2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΨΕΚΑΣΑΝ ΓΛΥΦΑΔΑ-ΑΙΓΙΝΑ-ΑΘΗΝΑ-ΕΥΒΟΙΑ-

    ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΒΕΡΜΙΟ

    Η πρώτη αναφορά – καταγγελία για την ύπαρξη των chemtrails και στην Ελλάδα έγινε στη Γλυφάδα το 1999. Αεροσκάφος με κανένα διακριτικό πάνω του, πετούσε

    πάνω από την περιοχή αφήνοντας πίσω του ουρές οι οποίες δεν διαλύονταν στον αέρα, απλά στέκονταν εκεί σαν κρεμασμένα σύννεφα. Οι πτήσεις συνεχίστηκαν για 3 4 μέρες. Κατά το ίδιο διάστημα πολλοί ήταν οι Γλυφαδιώτες που παραπονέθηκαν για έξαρση

    πονοκεφάλων, ατονίας, αλλά και άσχημης ψυχολογικής διάθεσης. Ακολούθησαν άλλες καταγγελίες από Κόρινθο, Καλαμπάκα, Εύβοια, Αθήνα και εσχάτως Αίγινα. Ιδια αεροσκάφη παρουσιάστηκαν κατα διαστήματα απο το 2000-2008 σε ΟΛΗ την Ελλάδα.
    Οι μαρτυρίες συγκλίνουν σε πολλά. Όλοι όσοι έγιναν μάρτυρες του φαινομένου μιλούν για αεροσκάφος ή

    αεροσκάφη που πετούν πολύ κοντά το ένα με το άλλο και τα οποία δεν φέρουν διακριτικά. Τα αεροσκάφη πετούν συγκεκριμένες ώρες της μέρας ή πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Αφήνουν ουρές καπνού οι

    οποίες δεν διαλύονται αλλά αντίθετα εξαπλώνονται στο στερέωμα και στη συνέχεια μένουν εκεί ακίνητες. Αμέσως μετά το πέρασμά τους οι μαρτυρίες συμφωνούν σε πονοκεφάλους, αλλεργίες, γαστρεντερολογικά προβλήματα, κακή ψυχολογική διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ γαστρεντερολογικά προβλήματα;;;; ΑΑΑααααααα!!! γι αυτό έχουμε βουλιάξει στη σκατίλα και όλοι γύρω μας είναι κουράδες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευγενής σκέψη εκ μέρους σου πάντως φίλε J που σκέφτεσαι τους φανς του Χοίρωνα όσο αυτός αναρρώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή